Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság hogy a :szia, szimpatikusnak tünsz a képeid alapján, szivesen megismernélek nem jó szöveg?
aztán lehet rohad a fogad
attól mert valakinek nem tökéletes a fogsora,még nézhet ki jól
Én voltam a #9-es.
Igen, a nők sem jobbak.
Én is kaptam sűrűn puncis képet, ahogyan szex közben elkapottat is.
Pont lesz.rták, hogy esetleg egy kiskorú gyermek van-e mellettem amikor megnézem az oldalt.
De sokszor megkaptam az egymondatos beszólásokat is, mint a "kopaszok tényleg jók az ágyban? De kipróbálnám..."
Vagy csak szimplán "Szeretem a kopaszokat, jössz medencézni?"
Aztán jött a sértődés, anyázás, letiltás, mert elutasítottam!
Azért mert pasi vagyok, nem hagytam el az intelligenciámat útközben, és még csak nem is a gatyámban hordom az eszemet.
persze, hogy nem jó szöveg, mert:
- nagyon sokan ezt használják
- a másikról nulla infó nincs az oldalon, se kép, se leírás
- ha azt akarod, hogy felfigyeljenek rád, akkor valamiben másnak kell lenned
és a kedvencem, amiért én is kitörlöm egyből az ilyen írásokat egy regisztrált honlapon:
- A képen nem is látszódtam!!! Csak a lábam látszott, annak is csak a fele és legalább 10 ember ezt a szöveget küldte nekem!!!! És még ők sértődnek meg, hogy nem válaszolok egy ilyen levélre???
14-re: Ja, értem...
Amikor én társkeresőztem, kitöltöttem rendesen, hogy hobbim, stb.
Így pl. aki rám írt, volt olyan srác, aki megkérdezte, hogy "milyen könyvet olvastál utoljára". Csak mert ott volt, hogy kedvenc időtöltésem az olvasás.
Ez már felkeltette az érdeklődésemet, és elindult egy levelezés.
#5-ös vagyok ismét, ahogyan előttem is írják, nem szükséges a "tökéletest" keresni, mert egy adatlap alapján nem is lehet. Beszélgetés, randi alapján el lehet dönteni, hogy összeillünk, vagy sem (hiszen arra valók).
De csajok, nincs olyan, hogy "tökéletes", olyan van, akit el tudsz fogadni a hibáival együtt, akivel összeilletek...
"a nőknek se jobb a szövegük,de az a férfiakat nem zavarja,összejönnek vele"
Na, azok olyan férfiak is, akikkel nem érdemes kezdeni semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!