Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság hogy a :szia, szimpatikusnak tünsz a képeid alapján, szivesen megismernélek nem jó szöveg?
"direkt olyan képet raktál fel hogy tudjál a férfiakkal kötöszködni?"
Te tényleg ekkora bunkó vagy, vagy egyetemi szakon tanultad?
Nem, egy sablon képet felraktam, hogy lássák, élő személy vagyok, és ha az van, akkor megosztok arcos képet is, de amikor olyan idióta pasik írtak rám ezzel a nagyon sablon, hülye, egyáltalán nem kreatív és lúzer dumával, akkor csak röhögni tudtam.
De a célt megvalósította, kiszűrtem a bénákat, akik ezzel a szöveggel nyomulnak
Nem, egy sablon képet felraktam, hogy lássák, élő személy vagyok, és ha az van, akkor megosztok arcos képet is,
már azt ki kell érdemeljék hogy felrakj egy arc képet?az már afféle jutalom a férfiaknak?
amúgy ez nehezen hihető...valaki felrak a lábáról egy képet és rá írnak a férfiak hogy szép az arcod....
Így pl. aki rám írt, volt olyan srác, aki megkérdezte, hogy "milyen könyvet olvastál utoljára". Csak mert ott volt, hogy kedvenc időtöltésem az olvasás.
ok,megkérdezem mit szokott olvasni,azt válaszolja a pál utcai fiukat,mit irjak erre?mikor engem hidegen hagynak a könyvek?
Hidd el jo szoveg a szia is, ha ugy nezel ki hozza.
Az a legviccesebb, hogy el van varva, hogy a ferfi legyen kreativ, de igy nez ki a kicsit is csinos lany profilja:
- Van fenn 3 kep: Egy arckep, egy amin szuper sminkben van, illetve eg egesz alakos. A harombol az egyik altalaban kulso helszinen van. Kepek alapjan semmire nem lehet kovetkeztetni.
Az adatlap ures, vagy le van irva, irva a “karate-lista” vagyis el lesz torve a kezed ha csak szexet akarsz, ha perverz vagy, ha penzt ajanlasz fel, ha auto mellett pozolsz, ha 43-as labad van es anyukad szemszine nem zold.
Imadok kreativ lenni, de ez online tarskereson lehetetlen.
Ezert valtottam at elo ismerkedesre.
Ez a jó a segged, kő kóla finomcsiszolt reformverziója. Ergo dugható vagyok és meg akar ismerni. Kösz, nem kell.
Normális ember akkor akar valakit megismerni, ha tud bármit a másik belsőjéről és életéről. Undormány ez a random ráírkálósdi, főleg, ha fb-n zajlik, nem is társkeresőn. Nem akarok olyan emberekkel ismerkedni, akikkel valószínűleg semmi keresnivalónk egymás mellett. Normális ember nem kajtat így kapcsolat után egy vadidegen emberrel és nincs is ennyi ideje, hogy szűrés nélkül minden dugható emberre ráírkáljon.
Nekem jó a szövegem, kikérem magamnak.
"Szia GTAMAN,
Miért van az, hogy a kérdéseidben nyomsz le szóközt a vesszők után, de a kifejtéseidben, hozzászólásaidban már nem? És még mindig félsz az idézőjeltől?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!