Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság hogy a :szia, szimpatikusnak tünsz a képeid alapján, szivesen megismernélek nem jó szöveg?
23-ra:
"ok,megkérdezem mit szokott olvasni,azt válaszolja a pál utcai fiukat,mit irjak erre?mikor engem hidegen hagynak a könyvek?"
Na látod, akkor ez már egy szűrő, hogy sok dolgotok nincs egymással.
"Még az is jobb lenne, hogy "szia, olvastam, hogy szeretsz utazni. Milyen országokban jártál már?" vagy mittudomén, legalább éreztesse, hogy nem csak a kinézetem érdekli."
Ehhez ki kell írni legalább annyit, h szeret utazni. Akinek csak a képei vannak kinn, az nem kevésbé gáz, mint aki sablonleveleket küld. Őket mégsem ekézik a nők, vajon miért...
Akinek csak a képei vannak kinn, annak mi a búbánatos qva fhaszomért akartok írni? Ennyire nem marad el a farkatok, vagy mi?
Arra kell írni, akivel látszólag egy világ vagytok. Nem mindenkire lecsapni, mint egy idióta barom. Ha olvas az illető és te nem, akkor ne arról beszéltesd, hülye gyökér... -.- Legyen már ennyi önismeretetek meg önkritikátok, hogy azzal és arról beszélgettek, aki és ami valójában érdekel titeket. Ha van bennetek közös, ez könnyű. Ha nincs, akkor meg mi az anyámat akartok egymástól a dugáson kívül?
"Arra kell írni, akivel látszólag egy világ vagytok..."
Ok, ilyenből lehet, hogy találok 5-öt 6-ot, évente (!).
Rájukírok (nem sablonleveleket, hanem olyan levelet, amit ha kell órákig fogalmaztam, csiszolgattam, beleadtam a legjobbamat...).
És NEM ír vissza semmit sem (megtörtént eset!)...
Na ekkor mi van?
"Akinek csak a képei vannak kinn, annak mi a búbánatos qva fhaszomért akartok írni?"
Ha 10-ből mondjuk 5-6-nak csak a képei vannak kinn, akkor a maradék 4-5 fog 2× annyi levelet kapni, amennyit eddig. És ugyanúgy csak 0-5%-ára fognak válaszolni, ahogy eddig. Akkor jól megoldottad a problémát :)
Nekem volt kinn leírás és kép is. Aki csicska sablonszöveget írt, meg hogy a képeim alapján szimpi vagyok, szartam is le magasról. Ilyenből kaptam napi 30-at. De ha volt egy, aki használta az infót, amit odanyomtam az orra elé és méltatott annyira, hogy miattam beizzítsa az agyát, akkor azonnal írtam neki és érdeklődve vártam az üzenetét.
Nyomorékokat bárhonnan lehet akasztani. Olyat, aki valóban érdeklődik, nem csak ír és kérdez (nagy a különbség és látványos!) nem. Van, aki csak ír, mint egy barom és csak az lebeg a szeme előtt, hogy találkozzunk/randizzunk/visszaírjak/összejöjjünk/dugjunk. Érződik, ha valaki úgy amúgy telibeszar és mégis keresi a kapcsolatot csak és kizárólag a saját önző vágyai kielégítése miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!