Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet férfiként ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet férfiként ilyen "minden mindegy" típusú önbizalomra szert tenni?

Figyelt kérdés

Biztos mindenki észrevette, hogy egy csomó, külső terén - finoman szólva - kihívásokkal küszködő férfi olyan lehengerlő önbizalommal rendelkezik, hogy az egészen elképesztő. Gondolok itt pl. a jól ismert építkezésen dolgozó munkásokra, akik beszólogatnak a járdán elhaladó nőknek, utánuk füttyögnek, stb., vagy a falun, tanyán élő mezőgazdasággal foglalkozó 8 általánosos, hiányos fogazatú pasi, a "Pityesz" vagy a "Józsi", aki a városban szemrebbenés nélkül megy oda a 10/10-es bombázókhoz is, és leszólítja őket. Én megmondom őszintén, nem tudom, hogy a fenébe csinálják.

Tudom, hogy ez ilyen elkeseredettségből fakadó, "minden mindegy" típusú önbizalom, és egy randin - ha fontos a nő - abszolút nem is szeretném mutatni, hogy félvállról veszem az ismerkedést. Mert ő is kiszúrná és lelépne. Viszont ez a mindenfajta tökölődést mellőző, habozás, totojázás nélküli, ajtót a nőre rárúgós önbizalom nekem is jól jönne - lehet látni Youtube-os prank videókban, hogy nagyon is működik. A nőt annyira meglepi az ilyen fajta önbizalom, hogy zavarba jön és nem tud mást kinyögni, mint azt, hogy "igen". A fent vázolt férfitípusok is erre játszanak, és biztos vagyok benne, hogy a siker sem marad el, még ha nem is jön azonnal.

Szerintetek hogy csinálják, és hogy lehet azt elérni, hogy abszolút ne legyen bennem semmilyen félelem a visszautasítástól, szemrebbenés nélkül szólítsak le nőket, viszont a nő ne érezze rajtam, hogy "ennek csak az a lényeg, hogy legyen punci, nem is én érdeklem igazából"? Mert amellett azért, hogy ezt elsajátítottam, szeretnék úriember is maradni, mert az bennem van(a fenti férfiak pedig nem igazán ilyenek :D).

Hogy vélekedtek erről? Kérjek ilyen típusú férfitársaimtól tanácsot? Ez elég hülyén venné ki magát, nem? Taníts, Józsikám, taníts! :DDD

2018. jan. 2. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Nekem sikerült már bevennem a leszarom tablettát. Sok szenvedés és keserűség által sikerült erre a szintre jutnom. Olyan mélyre kerültem, ahonnan már csak felfelé vezetett az út.
2018. jan. 2. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazából miután az ember eleget szenvedett a saját félelmeitől, és semmi sem érdekli már az életben, meg fogja látni, hogy minden félelem csak illúzió, amit hülyeség táplálni.
2018. jan. 2. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

"lehet látni Youtube-os prank videókban, hogy nagyon is működik."

Menthetetlen vagy...

2018. jan. 2. 11:36
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem szabad félned.

A félelem az elme gyilkosa.

A félelem a kishalál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet.

Nézz szembe félelmeiddel.

Hagyd, hogy áthaladjon rajtad/feletted.

És ha már mögötted van, fordítsd utána belső tekintetedet... Kövesd útját.

Amikor a félelem elment, nem marad semmi.

Csak Temagad.

2018. jan. 2. 12:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Vedd kicsit félvállról az ismerkedést, nekem bevált.
2018. jan. 2. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerűen: A félelem ugye abból fakad, hogy "mit csinálok, ha legközelebb is összefutok vele, biztos elmondta a barátnőinek is és most rajtam nevetnek?", illetve "mit gondolnak rólam a többiek, akik láttak, hogy koppantam?" A visszautasítás felett nincs kontrollod, tehát a többi körülményen kell változtatni, amelyek felett viszont van. Fogod magad, beülsz az autódba (ha nincs akkor marad a busz\vonat), elutazol egy másik városba (mondjuk egy buliba, koncertre), ahol azt sem tudják, hogy ki vagy, aztán hajrá. :). Lekoptat egy csaj? Na és, senki nem tudja, hogy ki vagy, így égni sem fogsz. Aztán lesz olyan, akinek be fogsz jönni (ha csak kicsit is), elkezd veled beszélgetni, majd lesz egy másik is..., és így tovább, lassan ráérzel az ízére. Amikor pedig el tudod hinni, hogy érdekes lehetsz a nők számára, akkor visszatérhetsz a "hazai pályára".
2018. jan. 2. 12:13
 7/9 A kérdező kommentje:
#4 Ez valami olyasmi volt, mint a "Gyakoroljátok érzelmeiteket!" Egyik fórumtársunk kedvenc hozzászólása :D
2018. jan. 2. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de a felhozott melósok nem ilyen önbizalommal teli, jó nőknél sikeres emberek...ők pusztán buták, frusztráltak, bunkók. Ha személyiségedbe nem épült be ez a fajta önbizalom már fiatalon, csinálhatsz bármit, nem fog működni.
2018. jan. 2. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:

#4 vagyok.

Ez a "Félelem elleni ima"

De nekem van egy halvány sejtésem, hogy a Dűnéből idézet.

De ha beírnám netre, akkor gondolom kiderülne... de nem írom :D

mindegy.

Lényeg az, hogy a félelem és a bizalom az ellenpárok.

Bizalom - féltékenység

Önbizalom - félelem az elutasítástól

stb.

Ha nincs önbizalmad, akkor félsz valamitől valójában.

Félsz, hogy nem vagy elég jó stb.

Egy önbizalommal teli ember a visszautasítást nem úgy fogja fel, hogy "Ennek se kellettem, mert egy utolsó béna ember vagyok :( "

Hanem így: "Ez most komolyan visszautasított? Engem? Pedig kegyetlenül jófej vagyok. Micsoda szerencse, hogy visszautasított, hiszen biztosan rossz ember ismerő, ha nem kért BELŐLEM."

Tehát még a visszautasítást is pozitívan éli meg.

Mindenesetre ez miatt nem annyira ragaszkodó és nem azon pörög folyamat, hogy lesz-e valami vagy sem.

Pontosan az miatt, mert BIZTOS abban, hogy MAJD lesz valami.

Én is úgy vagyok, hogy nincs 2-3 hónapja csaj, akivel bármi komolyabb lett volna. DE TUDOM, hogy lesz még Áprilisig valakivel valami. Ezért nem pörgök rá egyetlen csajra, hogy ő az igazi, amikor még csak ismerkedünk. Ha nem ír, akkor nem ír. Pont. Nem érdekel. Lehet, hogy egy hét múlva majd ír és akkor jobb lesz. Nem írt karácsony óta semmit? na és? Majd fog, ha akar... Aztán kiderült, hogy tényleg csak tanult mint az állat a Vizsgaidőszak miatt stb.

Szóval a lényeg, hogy ha ezen pörögsz, akkor iszonyatosan fel tud őrölni és pontosan ezzel cseszed el.

De ha félsz, akkor csak gerjeszted magadban és rettegésbe torkollik stb.

Csak rosszabb lesz.

Azt ajánlom, hogy mindig 4-5 vasat tarts a tűzben, akikkel beszélgetsz és lehet is belőle valami. Akkor egyik lány se fogja teljesen elragadni a figyelmedet és szép lassan épülnek a kapcsolatok. Az szerintem egészségesebb. Ha aztán az egyik TÉNYLEG kiépül, akkor az jobb lesz. Nem olyan siettében felépített stb.

Az is sokkal jobb, ha úgy mész el este bulizni, hogy TE csak táncolni és jól érezni akarod magad. És az este akkor sikeres, HA Te jól érezted magad. És nem azon pörögsz, hogy ma se fog összejönni egyetlen csajjal sem.

Több este elmentem úgy bulizni, hogy aznap este akkor nem akarok csajt, csak eresszem ki a gőzt.

Sokkal pozitívabb volt az este, mert egyik csajra se mentem rá (hogy aztán elutasítson és bénának érezhessem magamat), hanem abban az állapotnál maradtam, hogy amikor egy csajra rámozdulhattam volna, akkor tudtam, hogy nem csinálok semmit, MERT ÉN nem akarok.

Kvázi azt mondtam magamnak, hogy HA AKARNÁM, akkor meg lehetne.

De nem akarom.

Harmadik ilyen bulin véletlenül horogra akadt így egy csaj. Egész egyszerűen csak nem kell túl parázni és kész.

Nem szabad félned.

JM!

21 F

2018. jan. 4. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!