Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tulajdonképpen miért nem vonzódnak a vékony
pasikhoz ellentétben a mackósokkal?
Figyelt kérdés
Nincs rajtunk minimális hájréteg sem, letisztult a bőrünk és még fittek is vagyunk (ami a szexben nagyon fontos). A mackós pasikon meg ott lötyög a kocsonyaszerű pocak, jobban is izzadnak a felesleg miatt, nem is annyira fittek, mint mondjuk egy atlétaalkat pl.: [link]
Mégis egy kezemen meg tudnám számolni, hogy 3 hónap alatt hány csajt látok kifejezetten vékony pasival, aki nem magas, mert utóbbi minden szabályt felül szokott írni, annyira vonzó tulajdonság!
Mert nekem férfi kell, nem villanyoszlop. Számomra egy vékony, szálkás pasi nem testesíti meg a férfit sokszor.
A mackós testalkat meg nem egyenlő a kövérséggel.
2018. febr. 11. 15:05
12/31 anonim válasza:
Ne mi ferfiak akarjuk megmondani hogy egy nonek mi jon be szerintem . En voltam mar szalkas , vekony , kozep sulyu , nehez sulyu , most meg megint kozepes a magasagomhoz kepest , hatranya nem volt semelyiknek , az adott no donti mindig el hogy neki mi a taszito vagy mi a vonzo es nem mi ferfiak. En ferfikent tudom csukott szemmel jarok mert azt sem nezem ki talal szimpatikusnak vagy figyel , megnez egyszeruen nem erdekel . Az apro felszines dolgok nem az en vilagom .
2018. febr. 11. 15:06
13/31 anonim válasza:
#11 vagyok.
Az a köteles megszólalás undorító volt, ne kérdezz, ha nem fogadod el a véleményeket.
2018. febr. 11. 15:07
14/31 A kérdező kommentje:
#13: Nem volt undorító csak ez a realitás és objektíve sztem mindenki ezen a véleményen lenne, ha a bőrömbe bújna.
2018. febr. 11. 15:11
15/31 anonim válasza:
Most akkor mi a problémád?
Alacsony vagy? Keress alacsonyabb lányt. A barátnőm nem egyszer említette, hogy nem olyan praktikus, hogy majdnem 20 centivel magasabb vagyok.
2018. febr. 11. 15:20
16/31 A kérdező kommentje:
#15: Az említett két kommentelő nyers, lényegre törő véleménye szembesített az esélyeimmel. Sajnos nincs más megoldás és ezt ők is tudják.
2018. febr. 11. 15:23
17/31 anonim válasza:
ahaha. haver, ha nem lehetne nőd akkor sem kellene itt hisztizni. akkor is lehetne kialakítani életet.
2018. febr. 11. 15:28
18/31 anonim válasza:
Hát akkor kösd fel magad, ha ilyen hülye vagy. Két ember véleményére referálsz, de azokéra nem akik meg elugatják, hogy nekik jók a sovány stb. Azt látod amit akarsz. Szerencsétlen. De mielőtt még ugrasz a kis székről a mélységbe áruld már el mennyi az annyi? (cm/kg) A centire 170 et saccolok az egy mágikus gyk- szám magasságra.
2018. febr. 11. 15:29
19/31 anonim válasza:
egyébként a pont ilyen bizonytalan lányokat zavarja ahogy látom a hszekből mint te is vagy. próbálj olyan nőkkel ismerkedni, akik vagányabbak, nem ennyire a szokásoonak akarnak megfelelni.
2018. febr. 11. 15:31
20/31 anonim válasza:
Csak magadra vethetsz. Lehet, nagyobbra nőttél volna, ha megeszed a tökfőzeléket, ahogy anyukád kéri! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!