Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a barátzónáról? Szerintetek is undorító dolog?
Itt most nem arra gondolok, hogy egy férfi és egy nő valódi barátságot épít fel, ahol mindketten egyenrangúak.
Azzal van a gond, amikor egy nőnek udvarol, teper egy férfi, és a nő pedig élvezi ennek minden előnyét. Simán hagyja, hogy a férfi megalázza, hülyét csináljon magából. Aztán amikor a férfi jogosan tovább akarna lépni, a nő megalázóan és felháborodottan elküldi a férfit a fenébe. Azért hangsúlyoztam ki a jogosant, mert a nő is tudja mibe ment bele, nyilván a férfiak igen jelentős része nem talpnyalónak akar állni.
A 9-es élete igazságát írta le :D
Reggel el sem olvastam, mondom 0%-ra értékelték, biztos írt valamit részegen.
Ja hogy azért értékelték le, mert nem ordenáré nagy hülyeséget böfögött ide, és nem alázott le engem legalább 2-szer??
Nevetséges ez az oldal, aki normális, jót akkor, azt elküldik a francba, pontosan, mint a politikában :(
Én zöldet adtam a 9-esnek, de valóban hülye az egész oldal.
Észrevettem, ha valaki valamit kifejt, logikusan felépítve az érveit, akkor lepontozzák. Ha odakaffog másfél sort, akkor felpontozzák.
Valószínűleg az az olvasóközönség nagy részét minősíti, akik nem tudnak egy többszörösen összetett mondatot értelmezni (kb. itt a gyakorin a 95%).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!