Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a barátzónár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a barátzónáról? Szerintetek is undorító dolog?

Figyelt kérdés

Itt most nem arra gondolok, hogy egy férfi és egy nő valódi barátságot épít fel, ahol mindketten egyenrangúak.

Azzal van a gond, amikor egy nőnek udvarol, teper egy férfi, és a nő pedig élvezi ennek minden előnyét. Simán hagyja, hogy a férfi megalázza, hülyét csináljon magából. Aztán amikor a férfi jogosan tovább akarna lépni, a nő megalázóan és felháborodottan elküldi a férfit a fenébe. Azért hangsúlyoztam ki a jogosant, mert a nő is tudja mibe ment bele, nyilván a férfiak igen jelentős része nem talpnyalónak akar állni.

2018. febr. 8. 01:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem gerinces persze,hogy a nő nem mondja el a pasinak.

De a gond ott van, hogy sokszor hiába mondod el nőként a pasinak,hogy nem akarsz tőle semmit,csak a barátja szeretnél lenni, te leszel a bunkó szar és ugyanúgy fog próbálkozni. Sokan nem értik meg,hogy nem.

Egyébként meg miért alázza meg magát és csinál magából hülyét egy férfi? Fel kell fogni,ha nem akar semmit a nő, nem kell hagyni,hogy hülyét csináljon magából.

De amúgy simán lehet,hogy a nő nem mer szólni, rosszul érzi magát,hogy ő nem viszonzza a dolgot.

2018. febr. 8. 10:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha nálam próbálkozik valaki, én kerek perec kimondom, hogy "Figyelj csak, foglalt vagyok, szeretem a páromat, miért nem keresel magadnak egy szingli nőt, aki teljesen a tiéd lehet, én nem tudnék az lenni,és nem is szeretnék.",soha nincs olyan, hogy járkáljanak utánam, vagy ne értenék meg. Persze, ha elkezdenék panaszkodni a kapcsolatomra, valószínűleg reménykednének és a közelben maradnának. Mivel nem sértegetem őket, és az egómat sem legyezgetem mások kárán, ez nem történik meg, és még csak rossz érzés sincs bennük. Mai napig vannak olyanok, akikkel, ha összefutok boldogan szóba állnak velem és tudunk értelmesen beszélgetni.
2018. febr. 8. 13:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Próbáld ezt meg úgy, hogy nincs párod. Sokan addig nem nyugszanak, amíg az illető szingli. Én is küldtem már el embert agresszíven, mert neki relatív volt a nem és "de, de jó az, akkor barátkozzunk", aztán hisztizett, ha más tetszett. Sok az ilyen fhasz.

2018. febr. 8. 13:54
 14/22 A kérdező kommentje:

Annyira tudtam, hogy ilyen felelősség hárítások lesznek!

Ha a férfit kihasználják, akkor úgy kell neki, meg is érdemli. Viszont ha egy nővel teszik ugyanezt, akkor a férfi egy szemét disznó!

Szóval ez a kettős mérce, meg a nő csak szegény áldozat lehet hozzáállás még undorítóbb jellemről tanúskodik!

Kollektívan elítélem a kihasználást, ha férfi teszi, ha nő. És attól, hogy valaki éppen buta, attól még nem kéne kihasználni, és főleg nem erre hivatkozni igazolni magunkat. Ennyi erővel értelmi fogyatékos embereket is ki lehetne használni. Érdekes módon régebben azt hittem, hogy a nők kevésbé gonoszak, és a társadalom is ezt sugallja. Hát aki ebben hisz, az olvassa el a válaszokat!

2018. febr. 8. 14:26
 15/22 anonim ***** válasza:

Akkor undorítónak tartom, mikor a férfi egyértelműen elmondta, hogy szeretne többet, ennek megfelelően viselkedik, tesz azért, hogy kialakuljon a párkapcsolat, a nő meg csak hülyíti. Azaz nem mondja meg neki egyértelműen, hogy nem akar tőle semmit, hanem "lebegteti": "nem tudom", "időre van szükségem", aztán közben meg mással jár, és az udvarló erről nem is tud.

De ha egyértelmű volt a "nem", és a férfi mégis nyomul, az már az ő döntése, kockázatvállalása, és ebben nem látok undorítót.

Pl. ismertem egy csajt, aki több fiúnak is tetszett, és simán volt olyan, hogy járt "X" fiúval, "Y" fiú meg belé volt esve és ajándékba kiírt neki cd-re zenéket, a csaj meg ezeket odaadta "X" fiúnak. "Y" fiú kiakadt a csajra, de szerintem erősen balek volt. A csaj meg tőlem kérdezte, hogy ebben mi volt a gáz? Szerintem a csaj sem volt korrekt.

Az tuti, hogy én nem tudnék "barátkozni" olyannal, akibe szerelmes vagyok, hanem inkább megszakítom a kapcsolatot. Ez nehéz szokott lenni, mert általában hiányolják a kedvességet és elkezdenek nyomulni, ha eltűnök. Na ez sem korrekt, mert ilyenkor illene hagyni, hogy túllépjen az érzésein az, aki viszonzatlanul szerelmes.

2018. febr. 8. 15:11
 16/22 anonim ***** válasza:
46%

9-es, nagyon jól összeszedted.

Ennél amúgy már csak az a szemetebb a lány részéről, amikor a barátzónában levő pasi is kezd kicsit éledezni, ismerkedni, és ahogy bejön neki egy esetleges jelölt lány, a barátzónás csaj egyből kinyújtja felé a kezét, és meglebegteti, hogy lehet ám valami köztük. Mert arra utazik, hogy a pasinak ne is legyen jelöltje (mert akkor őt ugye ki ajnározná, szolgálná, ki térdelne a lába előtt fennakadt szemekkel.)

2018. febr. 8. 15:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Az általad leírt "formája", igen.
2018. febr. 8. 16:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy meri valaki férfinek nevezni magát, ha nem tud ilyen helyzetben a saját lábára állni. Van egy nő. Tetszik. Tudtára adod, elég egyértelműen. A nő nem tesz egy lépést sem az irányodba. Neked itt evidens, hogy semmi keresnivalód. Ha tesz lépést az irányodba, akkor te vagy visszalépsz, vagy teszel még egy lépést. Ha neki megreked ez a barátságban, eldöntheted, hogy akarsz tőle így valamit és jó neked a barátság, vagy megköszönöd a lehetőséget, mert te nem erre gondoltál.

Ha belemész a barátságba és közben ismerkedsz és ő felháborodik ezen, vagy ki akar sajátítani, miért kell nézni, mint borjú az újkapúra? Ismét mondom, férfiak vagytok. Felnőtt, önmagáért felelős emberek. Miért nem tudjátok azt mondani, hogy drága kis angyalom, te nem vagy az anyám és majd én eldöntöm, kivel milyen viszonyban vagyok, neked ilyen szempontból semmi beleszólásod az életembe.

Itt pampogtok meg pislogtok, mint hal a szatyorban, hogy jaj, a csúfgonosz nő megaláz és elküld, vagy hagyja, hogy megalázzátok magatok. Nem azért, de egész véletlen nem vagytok felnőtt férfiak szabad akarattal és saját élettel? Nekem ha valaki felkapná a vizet, hogy mit csinálok a SAJÁT életemben, FELNŐTT emberként, aki nem mellesleg SZINGLI, pofánröhögném és elküldeném a jó édes anyjába. És minden normális ember látja, hogy ha valaki ilyen miatt akar bárkit megalázni, magát teszi szánalmassá.

De ha nektek jó a nők láthatatlan fäszát szopni, akkor csak gratulálni tudok. Gondolom, a buszra sem szálltok fel, ha valaki bedurcizik, hogy veletek kell utaznia...

2018. febr. 8. 17:04
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Milyen érdekes, én egyszer egy hasonló témájú topikba beleírtam, hogy nekem (nőként) nincs és soha nem is lesz barátzónám, mert nem bírnám elviselni, hogy valaki, akitől nem akarok semmit, rám csorgassa a nyálát, erre lepontoztak. Azért ez is elég érdekes, nem?
2018. febr. 8. 17:35
 20/22 anonim ***** válasza:
A szokásos kettős mérce, tudod.
2018. febr. 8. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!