Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a 3 dolog miatt, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a 3 dolog miatt, miért gondolta hogy nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Van egy volt kolléganőm, akivel egyébként jóban is voltunk amég ott dolgoztam. De igazából a kérdés szempontjából csak az a fontos hogy nő mondta.

Azt gondolta, hogy nincs barátnőm, tényleg nincs.

Megkérdeztem miért? Akár lehetne is, nem?

Azt válaszolta, hogy szemüveges vagy, nem dohányzol és a szüleiddel laksz.

Ebből szerintem, hogy nem dohányzok az egy nagyon jó pontnak kéne hogy legyen.

Az hogy a szüleimmel lakok rossz, de ez egy állapot, itt is a cél inkább a fontos hogy el akar-e költözni az illető.

A szemüveg meg egyén függő úgy gondolom, van akinek bejön van akinek nem. De mindenesetre ezt nem választja meg az ember.

25 F

2018. jan. 16. 23:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Felszínes és ítélkező, előítéletes nőszemély. Ne foglalkozz vele.
2018. jan. 16. 23:15
 2/15 anonim ***** válasza:
46%
Töle kérdezd, ne tölünk várj gondolatelemzést!!!!!
2018. jan. 16. 23:16
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Milyen felszínes...ilyenkor (is) szégyellem, hogy nő vagyok.

És egyben olyan hihetetlen is, hogy komolyan gondolta. Nem lehet, hogy viccelt?

A dohányzás tényleg jó pont. Nekem pont az ellentéte kizáró tényező, ha valaki dohányzik.

A szemüveggel pont az a helyzet, amit te is írsz. Nem hinném, hogy bárkinél is kizáró tényező lenne, lassan ugyanannyi ember hord szemüveget, mint ahányan nem.

Maximum az utolsó dolog, ami úgy esetleg, félig-meddig megállja a helyét. De az is csak esetleg, és félig-meddig :D

2018. jan. 16. 23:19
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Mert elég hülye gondolkodásmódja van, nála például elvárás mindhárom és magából indult ki.

Amúgy meg a dohányzást embere válogatja, hogy elfogadja vagy ő is dohányzik. Még tavaly kavartam egy lánnyal aki nem dohányzott soha életében és annak ellenére, hogy nem tetszett neki, azért elfogadta. Meg ugye én sem az arcába fújtam a füstöt bunkó módon bár volt amikor a szél közbe szólt :D.

A szemüvegről ismét csak nem tehet valaki. Ha rossz a látása akkor rossz, ez nem választás kérdése, hanem genetika.

25 évesen meg ne várjon már el saját lakást, de még albérletet is nehezen saját keresetből, pláne Budapesten ahol az albérletekért gyakran 100 ezret elkérnek havonta rezsi nélkül.

Egy ilyen nőt jobb is hanyagolni. Felszínes, nem kompromisszumképes és feltehetőlen anyagias is.

2018. jan. 16. 23:27
 5/15 anonim ***** válasza:

Lehet bejössz neki...

Vagy primitív, általában az egyszerűbb emberek hiszik MÉG MA IS azt, hogy a szemüveg béna.

[link]

2018. jan. 17. 01:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szemüveges vagyok (eddig egy barátnőmet sem zavarta), nem dohányzom, és egyedül lakom a saját lakásomban.

Mégsincs barátnőm.

Erre most mit lehet mondani? Ezek szerint a lakás nem számít. Ha most jön valaki akinek lakása van, szemüvege nincs, akkor mind rászokunk a dohányzásra, mert az a probléma?

Mielőtt megvesszi mindenki az első doboz cigit, szólok, hogy az egyik kollégám egyedül lakik, dohányzik, és nem szemüveges, mégis egyedül van

Ui: A csaj amúgy nem akarja eladni az agyát? Neki láthatóan semmire nem kell most sem, az ilyen sosem használt szervekre meg nagy a kereslet 😁

2018. jan. 17. 07:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor ugyanezen 3 ok miatt gondolta valakiről egy nő, hogy jófiú egy másik kérdésben.
2018. jan. 17. 08:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Jó ember ismerő. Van ilyen. Szemüvegesben meg van a “béna” és a menő típus, le lehet vágni ki hova tartozik. Lehet neked nem àll jól a style amit vàlasztottál és érzi, hogy ez a nőknek nem nyerő.
2018. jan. 17. 08:43
 9/15 anonim ***** válasza:

A dohányosok szemében a nem dohányzás lúzer faktor. Majd mikor 45 kiveszik a fél tüdejét, másképp fogja gondolni.

Az hogy 25 évesen az ősökkel élesz, szerintem még normális. A többség nem úgy születik, hogy örököl egy lakást.

Szemüveg:

ugyan már, keress egy szemüveged lányt:)

2018. jan. 17. 09:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Nálunk a gimiben 33 fős volt az osztály, harmincan szemüvegesek voltunk. (Elit gimi, szóval kb. a felső középosztályhoz tartozik az osztály minden tagja, elit egyetem, külföld, stb.)

Nekem a férjem 8 dioptriás, fejlesztő mérnök.

(Nem gondoltam, hogy a szemüveg napjainkban még téma egyáltalán.)

2018. jan. 17. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!