Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a csajok, hogy nem jönnek be nkik be a bunkók, amikor mégis?
Ezek szerint velem valami nincs rendben. Ha valaki bunkózik, én abban a percben leírom agyban. Általában, ezután két lehetőség van:
1. Megkérem, hogy úgy beszéljen velem, ahogy én vele.
2. otthagyom, a fenébe, aztán bunkózzon, azzal akinek ez tetszik
Ezt egy nő mondta nekem:
A nőknek az alfák kellenek, a béta jó lesz eltartani és felnevelni a gyereket.
Miért az alfa? Mert az ösztönök azt súgják ő az akitől életerős gyerek születhet.
Férfiként tapasztaltam, hogy a nők többségének nem a bunkók jönnek be.
Persze van olyan is, mint amit az első válaszoló írt, de azért az a kisebbség. És olyan normális férfinak sem kellene.
Normális a normálist vonzza, zsák meg a foltját.
A bunkók kisugárzása nagyon hasonlít egy magabiztos férfiére, éppen ezért sok nő összekeveri őket és azt hiszik, hogy a bunkóságuk egy olyan képességből vagy státuszból ered, ami okot adhat arra, hogy magabiztosan viselkedjenek. Férfiként könnyű kiszúrni, hogy ki a bunkó és a ki a valóban magabiztos ember, mert a férfiak állandó versenyben vannak egymással és már fiatalon megtanulják, hogy ki az, akire valóban rámondható, hogy magabiztos és ki az, aki csak a bizonytalanságát próbálja leplezni a bunkó viselkedésével Mivel a nők sokkal kevesebbet, sőt szinte soha nem versenyeznek egymással olyan értelemben, mint a férfiak, nem nem tudnak különbséget tenni a kettő között, így gyakran választanak olyan férfit, aki a magabiztosság látszatát kelti, de valójában csak egy utolsó suttyó, aki a vállalhatatlan viselkedésével próbálja elfedni a hiányosságait.
A bunkó férfiaknak is megvan a maguk sármja, hisz azzal, hogy mindenkivel lekezelően viselkednek, de a választott nővel pont nem, azzal azt az érzést keltik a nőben, hogy ő annyira különleges, hogy őt különbül kezeli, mint mindenki mást, ez a kiválasztottság feeling pedig arra viszi rá a nőt, hogy közeledjen egy ilyen férfi felé, mert egy nő elsősorban azt várja egy férfitől, hogy az a férfi fejezze ki úgy a szeretetét iránta, hogy jobban bánik vele, mint mindenki mással, egy bunkó pedig, aki alapvetően szarul bánik mindenkivel, de a nő kedvéért hajlandó emberien viselkedni, pontosan ezt az érzést kelti egy nőben.
A nők többségének nem feltétlenül a bunkó pasik jönnek be, hanem a határozottak. Viszont a határozott pasik egyik alfaját a bunkók képezik. Na most, itt jön képbe az, hogy vannak jó emberismerő, okos nők és vannak rossz emberismerő és buta nők. Az utóbbiak fogják a bunkóra ráfogni, hogy "jaaaaj, ő nem osak bunkó, csak tökös és nem nyámnyila"... aztán szívnak, amikor agyba-főbe vannak verve-csalva meg úgy en bloc nem kapnak egy fikarcnyi tiszteletet sem.
Az megint más kérdés, hogy sok ilyen "rendesnek mondom magam, de igazából csak sótlan és gyáva vagyok" típusú szobanövény pasas kb. a saját maga vállveregetésére a tényleg csak határozott férfiakra is rásüti, hogy bunkó, mert zavarja, hogy a nőknek az ilyenek kellenek. Pl. hallottam olyat, hogy azért lebunkóztak egy pasast, mert az vissza merte küldeni a kaját az étteremben kulturált hangnemben, nem ordítva meg káromkodva, amikor nem azt kapta, amit rendelt.
Na ilyen "köszönöm, hogy élhetek", szobanövény, gyávácska típusú pasik a nők többségének nem kellenek, ezt be kellene látni.
(plusz azért ugyanez a másik oldalon is jelen van - a pasik egy részénél az a fontos, hogy 9-10-es legyen a csaj, és annak a fele még azt is elviseli, ha a csaj hisztis és buta, csak azért, amiért csinike... és akkor nyilván azt fogják látni, hogy a csajok követelőzőek, pénzéhesek meg buták :D)
Nekem mondjuk pont az az "alfa", aki felelősségteljesen gondoskodik a családjáról (nem csak anyagilag, hanem érzelmileg is!!!), a tettei következményeit vállalja, lehet rá számítani.
Attól, hogy valaki meghúz x nőt, még nem lesz "alfa", csak egy kanos kis görcs.
Kérdező:
Nekem nem jönnek be a bunkók. Ezt most leírom neked, te elolvasod, konstatálod.
Holnap pedig azt látod, hogy a random nőismerősöd összejött egy világi tajparaszttal.
Pedig én azt írtam, hogy nem jönnek be!! Akkor hogy lehet ez??
Ja, úgy, hogy nem vagyunk egyformák.
Miért mondják a pasik, hogy nem jönnek be nekik a flegma, agyonvakolt plázacicák, amikor mégis?
.....
19. 'Miért mondják a pasik, hogy nem jönnek be nekik a flegma, agyonvakolt plázacicák, amikor mégis? '
Ki mondja,hogy nem jönnek be Nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!