Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a csajok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a csajok, hogy nem jönnek be nkik be a bunkók, amikor mégis?

Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 22:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem vagyunk homogén csoport. Amire én azt mondom, hogy az életemben nem akarom látni, nemhogy az ágyamban, annyira undorító egy fhasz, arra az ostobább nőismerősöm rárepül. Utána meg összetört szívvel mehet a vigasztalás.

Sok nő valahogy gerjed arra (bár sok ffi is), hogy valaki néha dob nekik egy kis szeretetet, mint kutyának a csontot, utána meg azt hiszi, hogy van ott több is és nekiáll kuncsorogni meg harcolni érte meg megpróbálja kicsikarni a figyelmét...

2018. febr. 4. 22:19
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja a másik, szerintem pokolian rossz emberismerők. Az általam említett csaj is mindig azzal jön, hogy de ő más, ő más, ő nem ilyen ám, csak rossz napja volt/csak kiprovokáltam/csak akármi... A lóf...t
2018. febr. 4. 22:25
 3/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem a bunkók jönnek be nekik hanem a jóképűek, akik viszont tudják hogy megengedhetik maguknak a bunkózást
2018. febr. 4. 22:30
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
A pasiknak meg mindig a szep,de hiszti r.ibik kellenek
2018. febr. 4. 22:30
 5/27 anonim ***** válasza:
37%
Ez a dolog nem teljesen így van, de van benne valami; szeretjük ha egy férfi "bunkó": tehát picit flegma, nem hagyja magát, ha sérelmek érik, úgy tűnik mintha, lepattana róla minden érzelmi dolog. De! Miután ez a bunkó férfi a mi párunk, elvárjuk, hogy velünk egyáltalán ne ilyen legyen, mi legyünk az egyetlen, akivel kedves. Innen tudjuk, hogy fontosak vagyunk. Szóval picit összetett a dolog, de remélem azért meg lehet érteni.
2018. febr. 4. 23:00
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
Lepontoztalak utolsó
2018. febr. 4. 23:34
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös: jó lenne, ha csak a saját nevedben nyilatkoznál, és mellőznéd a fejedelmi többest.
2018. febr. 4. 23:44
 8/27 A kérdező kommentje:
Miért? Végre egy csaj aki megmondta a 'tutit"! Ez volt a kérdés.lényege
2018. febr. 4. 23:53
 9/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk Én kiegészítem annyival,hogy olyanokat láttam,hogy a lánnyal is bunkó volt. Mégsem hagyta ott
2018. febr. 4. 23:55
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

ez olyan mint a fullba nyomott kretén.

ha full bunkó vagy az nem jön be nekik.

ha rafináltan és frappánsan vagy bunkó az meg bejön.

2018. febr. 5. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!