Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt mondják, ha egy nő feltűnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják, ha egy nő feltűnően sokat mosolyog egy férfira, akkor zöld jelzést ad neki az udvarláshoz. Férfiak, van köztetek olyan, aki mégis megjárta ezzel?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a lány sokat mosolygott, küldte a jeleket, és azt gondoltátok, jók vagytok nála. Elhívtátok randira, de nem fogadta el/kikosarazott/barátzónába rakott stb., pedig minden jel arra utalt, hogy megvan a részéről a szimpátia.

Jártatok már így? Hogy dolgoztátok fel, hogy - nevezzük nevén a dolgokat - behülyítettek, palira vettek titeket? Egy-egy ilyen eset után milyen irányba változik a nőkhöz való hozzáállásotok?

2017. aug. 2. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Nem is egyszer....

Hát, inkább ignorálok minden nőt. Ha akar majd valaki valamit tőlem, az próbálkozzon be...

2017. aug. 2. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Ez a feltűnően sok mosolygás elég relatív, pláne, hogy ti meg néha elő tudtok adni olyanokat, hogy "Hú ez a nő biztos nagyon imád, hiszen olyan tüzes szemeket meresztett rám, mikor azt mondta, hogy nem akar velem randizni... Még a mellbimbói is felém mutattak, szóval egyértelmű, hogy csak adja a nehezen kaphatót"

Hihetetlen, de vannak, akik udvariasságból/megszokásból/jó hangulatból mosolyognak, ami nem jelenti feltétlenül azt, hogy le akarnak sz0pni...

2017. aug. 3. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Miértz is vettek palira? Vannak, akik sokat mosolyognak és kedvesek másokkal. A szimpátia meg közelről sem egyenlő azzal, hogy párkapcsolatot is akar valaki.
2017. aug. 3. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Nálam járták már meg. Én mindenkire mosolyogva köszönök, vagy ha összeakad a tekintetünk budzon/előadáson/akárhol, én automatikusan elmosolyodom. Ahogy gyakran mosolyogva bólogatok akkor is, ha nagyon figyelek a másikra. Én kényelmetlennek és bunkónak érzem a fapofát ilyen helyzetekben. Ahogy alapnak tekintem azt is, hogy segítsek apróságokban az ismerőseimnek, ha időm és energiám engedi.

Sajnos ott tartunk, hogy sokaknak az alap illem már jelnek számít. Gondolom, azért, mert nem ahhoz szoktak, hogy ez a természetes.

Ha valaki érdekel, olyan értelemben is, hogy vonz, akkor gyakrabban keresem a társaságát magamtól, meg a fizikai kontaktust is. Meg akkor kicsit többet foglalkozom vele az átlagnál, de utóbbit csak úgy veszi észre, ha tudja magát kihez viszonyítani. Talán nálam leginkább ez a különbség.

21L

2017. aug. 3. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Ez sajnos semmit nem jelent. Ismerek tobb olyan not akik folyton mosolyognak meg eljatszak a jokislanyt, kozben meg utaljak az egesz vilagot, a ferfiakat meg foleg. A mosolygas csak alkalmazkodas nekik.

Persze van akinek a mosolygas oszinten mukodik, de csak erre nem lehet alapozni.

2017. aug. 3. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt is tartják a nonverbális kommunikációnál, hogy egy jel nem jel..

Értsd,én is mosolygós lány vagyok, szeretek rá mosolyogni a kollégáimra,mert szimpatikusak. Ettől ég nem jön be egyik sem, max kedvelem őket, és nem vagyok karót nyelt fapi.na.

4 jel kell ahhoz, hogy összerakd valaki testbeszédéből, hogy valaki tetszik.

Pl. mosolyog rád, valahányzsor meglát, tartja a szemkontaktust/ a normálisnál hosszabban néz a szemedbe, mindig a közeledbe kerül egy társaságban (és sosem fordít neked hátat) és birizgálja a haját mikor beszéltek.

Ebből már lehet gyanakodni, hogy valószínűleg tetszel neki. De én még ilyenkor is biztonsági játékos vagyok-nőként. :)

26N

2017. aug. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!