Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Választanátok skizofrén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Választanátok skizofrén férfit, ha nem lennének nagy problémák vele?

Figyelt kérdés
Vannak, akiken nem látszik, nincsenek látványos tüneteik, vagy nem akadályozza őket annyira az életben.

2018. febr. 4. 10:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10, itt gyógyszer nélkül sincs nagy baja az embernek. Vannak ilyen esetek, hallottam már másokról is, nem én vagyok az egyetlen, sőt, vannak nálam sokkal "normálisabbak" is. Ha meg ez öröklődne 6-ból egyszer, és valószínűleg ki sem alakulna egy normális családi környezetben.... ettől annyira nem kell félni.
2018. febr. 4. 11:15
 12/22 anonim ***** válasza:
12%
Ha nem látványos, akkor lehet, hogy észre sem veszem, szóval ha egyébként passzol, és nem tűnik fel, hogy ilyen baja van, akkor igen, aztán ha előjönnek a problémák, még mindig el tudom dönteni, hogy belefér-e a továbbiakban, törekszik-e arra, hogy ne hatalmasodjon el rajta ez a probléma, vagy meghagyom az orvosoknak. Ha időben csípik el ezt a problémát, és az érintett is partner, akkor ez jól kezelhető. Akkor van baj, ha későn kapnak észbe.
2018. febr. 4. 11:34
 13/22 anonim ***** válasza:
Első kérdésem lenne a randevún ha ez felmerülne, hogy ez a "betegség" miben nyilvánul meg? Honnan tudja?
2018. febr. 4. 11:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Fiúk, Választanátok skizofrén lányt magatoknak, ha nem látszana rajta semmi?

Bocsánat sorstársam, de skizofrén lányként érdekel.

2018. febr. 4. 11:57
 15/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem sokan állnának ezzel elő a randikon, csak később. Nos, vannak negatív és pozitív tünetek ennél a betegségnél. Pozitív ami többlet, negatív ami hiányzik. Nálam főleg negatívok vannak, azt hinnéd, hogy lusta, motiválatlan vagyok például. Ez a fajta skizofrénia (simplex) ezért nem is feltűnő, bár állítólag rosszabb. Vannak fura asszociálások, de ezek egyre gyengébbek. Nálam nem erősödnek a tünetek, hanem gyengülnek, pedig későn fedezték fel.
2018. febr. 4. 12:02
 16/22 anonim ***** válasza:
29%
A leírás alapján mind skizofrének vagyunk...
2018. febr. 4. 12:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nincs vele komoly gond és rendszeresen jár orvoshoz, szükség esetén pedig szedi a gyógyszereit, akkor nem lenne vele problémám.
2018. febr. 4. 16:59
 18/22 anonim ***** válasza:
16%
Tuti nem es nem ertem hogy a kerdezo miert erolteti es reklamozza magat!!! Egy skizofren az skizofren, elobb szedd rendbe magad vagy mittudomen. Sokkal enyhebb betegekkel se allnak szoba emberek, nemhogy egy skizofrennel. Vmiben csak megnyilvanul ha ezzel diagnosztizaltak. Lol
2018. febr. 5. 04:53
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy exem. Nem vallotta be, de tudom, hogy az anyja (már meghalt) az volt, és szerintem örökölte.

Folyton azzal szembesültem, hogy átverem, megcsalom, majd ott hagyom biztos az exemért, meg más ágyában is így fekszem, stb.

Az elején is voltak megalázó megnyilvánulásai (találkoztunk, és úgy volt, megyünk hozzá, majd megkérdezte, milyen messze lakok, mert elkísér, jó lenne, ha átöltöznék, mert hülyén néz ki, ami rajtam van. Vagy fekszünk az ágyban, és elkezd kritizálni, hogy nagy a hasam, kicsi a mellem, vastag a combom... Felöltöztem, magamra húztam a takarót, erre fázok? Bekapcsolja a fűtést? Mondom, nem kell, meg nézegetni se... Ja, én komolyan vettem? Ő csak szórakozott...)

Durvább eset, mikor lemerült a telefonom, nem engedte, hogy feltöltsem, nem engedett ki a lakásból, a családom, a munkahelyem nem tudott semmit, emiatt majdnem ki is b*$ztak... Éjjel meg akartam ölelni, azt mondja "Hozzám ne nyúlj, mert kinyírlak"

Reggel kérdem, ez mi volt... Nem emlékszik.

Komolyan mondom, féltem...

És az egyetlen olyan pasi volt, akivel NEM én szakítottam... Konkrét indok nem is volt, meg kimondva se lett, csak belebeszélte, hogy én szórakozok vele, és neki ez nem kell...

Na úgy vagyok, hogy EZ nekem se....

2018. febr. 11. 21:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Az első perctől tudtam de később kimerült hogy felrediagnosztizaltak. Szedi amit régen kapott de semmi gond nincs. Őszinte volt mindig ez nekem előny volt . Érzékenyebb mint mások de jó értelemben. Az érem inkább szorulna pszichiaterre mint a párom akinek elvileg papírja van róla.
2018. febr. 11. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!