Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Melyik lehetőséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Melyik lehetőséget választanátok?

Figyelt kérdés

- 60 férfi udvarol nektek.

- a 60-ból amelyik a legjobban néz ki 7/10-es.

- van esélyetek 10/10-es férfinál, de az soha az életben nem fog udvarolni nektek és 80% a valószínűsége, hogy visszautasít, ha kezdeményeztek nála. Ugyan ez a szám 9/10-es férfinál 50% és 8/10-es férfinál 25%. A 8/10-es és 9/10-es férfiak sem fognak udvarolni nektek soha.

- a számok a ti preferenciáitokat tükrözik.

- minden férfi disznó, a személyiségtől most eltekintünk.

- a számok 5 évre vannak levetítve, ha nem választotok férfit, addig nem lesz szexuális életetek

Tehát a lehetőségek:

- elfogadjátok a 7/10-es férfit.

- bepróbálkoztok ezek közül a férfiak közül valamelyiknél: 8/10, 9/10, 10/10.

- Nem éltek szexuális életet 5 évig.

Mit tesztek ilyen helyzetben kedves nők?

2017. nov. 22. 09:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ez a pontozás hülyeség. Van egy pasi akibe irtó szerelmes voltam és nekem 10/10es volt míg mások max 5/10nek mondták. Aki most tetszik az is az eddigi kérdéseket tekintve max 6/10 de nekem bejön szóval hülyeség a kérdés ^^ 22/L
2017. nov. 22. 10:04
 2/12 A kérdező kommentje:
#1: Odaírtam, hogy a számok a ti proferenciáitokat tükrözik. Nem megy a szövegértés? TE adsz rájuk annyi pontot, nem más.
2017. nov. 22. 10:06
 3/12 anonim ***** válasza:
37%

Ennek ge­cire semmi értelme.

Milyen hasznot remélsz az esetleges válaszoktól, mire próbálsz következtetni? Tényleg kíváncsi vagyok.

Ez egy matekpélda, amit senki nem fog megoldani korrekt módon, és mivel semmi köze nincs ahhoz, ahogy az emberek valójában párt keresnek, nem látom, hogy hova vezet ez az egész.

2017. nov. 22. 10:33
 4/12 A kérdező kommentje:
#3: Az emberek úgy keresnek párt, hogy várják a tökéletest, teleszórják a netet képekkel, hogy milyen boldogok, aztán 2 hónap múlva már mással vannak és rájönnek, hogy az előző partnerük egy csúnya, bunkó, tahó volt, akit letiltanak mindenhonnan és az életbe nem beszélnek velük többet.
2017. nov. 22. 10:46
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

7/10, a fene fog szaladgálni pasik után :D

25N

2017. nov. 22. 11:23
 6/12 A kérdező kommentje:
#5: Végre egy értelmes válasz!
2017. nov. 22. 11:28
 7/12 anonim ***** válasza:

#4: én ezt értem, és egyetértek, az átlagember párkeresési szokásai és párkapcsolati "módszertana" egyenesen pocsék.

Erről a témáról lehet érdemben, értelmesen beszélni, de nem úgy, ahogy ezzel a kérdéssel teszed. Még ha egy csomóan válaszolnának rendesen a kérdésre, akkor sem tudnál semmire következtetni belőle. Ennek egy csomó oka van, kezdetnek mindjárt az, hogy az átlagember egyáltalán nem azt fogja válaszolni, amit a valóságban tenne, hanem azt, amit a saját magáról kialakított idealizált kép tenne.

2017. nov. 22. 11:30
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

10/7-és férfiak...

10/7-alatt kasztráció/cölibátus

10/7-50% kasztráció/cölibátus

10/8-határeset hülyítik megcsalogatják?

10/9-talál külsőre jó nőt és nincs rászorulva a zsivány egotunigos kompleszusos nőkre?

Na már most hol a szerelem hol a szeretet hol az egyenesség hol vannak a belső értékek stb?

2017. nov. 22. 11:35
 9/12 A kérdező kommentje:
#7: Ezen az alapon egyik kérdésnek sincs semmi értelme az egész kategóriában. A kérdésben leírtakat kell csak számításba venni és semmi mást nem kell belegondolni!
2017. nov. 22. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:

#9: nem hiszem, hogy értelmetlen itt kérdezni, csak ügyes szűrőket kell alkalmazni a válaszokra. A válaszok 95%-a tökéletesen értéktelen, semmitmondó, közhelyes és/vagy irreleváns, de ha ezeket ki tudod válogatni, találhatsz értelmes dolgokat is.

>A kérdésben leírtakat kell csak számításba venni és semmi mást nem kell belegondolni!

De TE mégis bele fogsz gondolni mást. És mivel rossz a kérdés, elkerülhetetlenül rossz következtetést fogsz levonni a válaszokból, mert az emberek nem arra fognak válaszolni, amire te a kérdésen keresztül utalni próbálsz. Ettől akarlak megóvni.

2017. nov. 22. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!