Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves hölgyeim, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi ember kérdése:

Kedves hölgyeim, mennyire szivesen választanátok magatokhoz műszaki diplomás szakembert? Mennyire érzitek őket úriembereknek?

Figyelt kérdés
25 éves fiatalember vagyok.Jelenleg mezőgazdasági gépésztechnikus középfokú végzettségem van, amit elég eminensen szereztem meg, míg a lányok között sajnos végig bukdácsoltam. Több viszonzatlan szerelmem is volt. Az Ő beszédtémáikban nem voltam kellően kompetens. Ha főiskolai, egyetemi műszaki diplomával sikerül jól elhelyezkedni, mekkora lehet az esélye, hogy a partnerem vonzó, intelligens, mindenek előtt közvetlen legyen?
2017. dec. 13. 20:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Az en parom a BME-n vegzett, mint jarmumernok. Ugyhogy be.

Nekem is BSc diplomam van, mint apolono, mindkettonk szakteruleterol szivesen bedzelgetunk, hallgatjuk a masikat.

2017. dec. 13. 20:50
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Attól függ, hogy a halkést a diplomája mellé vagy rá rakja és, hogy az ajtón engem enged-e be előbb vagy a diplomáját.

Viccet félretéve attól senkit nem tartok úriembernek, hogy mérnök doktor vagy asztalos.

2017. dec. 13. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:

Jöhetne.:) Más területen szerzek diplomát, de én vevő vagyok türelmesen és konyhanyelven beszélni vele az engem érdeklő, szakmailag engem érintő (társadalomtudományi) témákról, illetve nyitott vagyok a műszaki témákra is, ha ő képes ezt nekem is ilyen szépen előadni és nem néz le azért, mert én nem vagyok mérnök. Nekem az lenne a fontos, hogy ne legyezgessen el, hogy téged eg úgysem érdekel (vagy épp őt nem az, amit én mondok), meg ilyesmi. Egyébként valószínűleg lenne közös témánk, érdekel a dolog engem is, bár inkább a programozás felé húz a szívem.

Két dolog zavarna: a lenézés és az, ha az illető élete kimerülne a szakmában. Ha nem csak a szakmájáról tud beszélni, akkor meg főleg röhögve találunk közös témát a sportban, a szórakozásban, az alkotásban, bárhol.:)

2017. dec. 13. 21:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Az enyém villamosmérnök
2017. dec. 13. 21:07
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

mikor jössz már rá, hogy nem a papír teszi az embert???

ismerek 3 diplomás mérnök, informatikus faszit, nagy gazember, csalja a párját, hazudik, rosszindulatú.

nem ezen múlik.

legyél jó, tisztességes, becsületes, hűséges ember.

ennyike.

2017. dec. 13. 21:12
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Diplomával is lehet valaki igazi suttyó, 8 általánossal is lehet valaki minden nő álma.

De szivesebben választok szakmunkás partnert, aki nem hiszi azt, hogy a papírjától ő lesz az atyaúristen.

2017. dec. 13. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Műszaki diplomás vagyok. A párom is. Ő úriember.
2017. dec. 13. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy papiron mullik ki milyen ember. Nem a végzetségedtől leszel uriember.

N25

2017. dec. 13. 21:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Apám mérnök, én is az lettem nőként, és öcsém is, csak más-más területen. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy az iskola nem tanít meg a szakma mélységeire, azt majd az életben fogod megtanulni, és a jó pénzért még a diploma után is tanulnod kell, apám már nyugdíjas, de ő sem állt le a tanulással és nem dőlt hátra a diploma után, ennek köszönhetően most a nyugdíja is olyan, amiből kényelmesen megélnek anyámmal.

Nálam nem hátrány a műszaki diploma, de nem is elvárás, nem ezen múlik, hogy valakitől akarok-e többet vagy sem. Én azért ezt tanultam, mert ez érdekelt, és most munka mellett is olvasok szakkönyveket és próbálok még jobban fejlődni.

2017. dec. 13. 22:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Férjem is műszakis. Nála jobbat sehol sem találnék.
2017. dec. 13. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!