Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Választanátok skizofrén férfit, ha nem lennének nagy problémák vele?
Tehát még egyszer:
Vannak, akiken nem látszik, nincsenek látványos tüneteik, vagy nem akadályozza őket annyira az életben.
Szóval ez olyan, mintha mondjuk cukorbeteg lenne, de nem okozna gondot neki, mert ad magának inzulint. (De a fenti esetben persze nem kellene gyógyszer.) Ugyanis vannak, akik elvileg azok, de senki sem mondaná meg róluk. Rólam az egész családom nem hiszi el az orvosi vélemény ellenére sem.
Amikor pszichiátriai gyakorlaton voltam, hetekig a kórházban, voltak oylan srácok, akiken nem látszott. Sőt, a legtöbbjük nagyon tudatosan élt a betegségével, ha egy kicsit is feszültebbnek érezték magukat és szorongóbbnak akár, ahogy amúgy azt egy átlag ember is érezhet...
Már jöttek is a kórházba, ha épp lassan esedékes volt a kontroll/befekvés, és semmi nem volt velük. A családjukkal is beszéltem, kérdezősködtem mint tanuló, és sokan pozitívan vélekedtek hogy a javát a gyógyszerekkel "megúszták".
Úgyhogy igen. Az öröklődésről meg annyit..hogy, hát ő meg igazodjék ahhoz, hogy én nem akarok gyereket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!