Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért háborognak azon a férfiak, ha egy nő válogat?
Semmi közük hozzá, miért választ valaki párt, nem?
Ha magához képest reálisak az elvárásai, akkor teljesen jogos.
Ha meg nem, akkor vagy lesz rá jelentkező, vagy nem. Az is az ő felelősségük, ha a válogatósságuk miatt inkább egyedül maradnak, minthogy lejjebb adják. Ha meg találnak nekik megfelelőt, akkor meg megérte.
Az meg, hogy az illetővel hogy végződik a kapcsolat, úgysem az elvárásokon fog múlni.
Nektek miért fáj az, ha egy nő elvár valamit és vagy az lesz, vagy semmi? Az ő élete. Semmi közötök hozzá. Ennyiből ti is bármit elvárhatnátok, a ti dolgotok, hogy egyedül maradtok, vagy kivártok valameddig és végül mégis találtok megfelelőt.
Mindenki maga dönti el, hogy kit akar maga mellé. Párként vagy barátként. Nem?
#39 tessék, a korábbi hozzászólásom:
"Mert nem őket választják. Ennyi.
És ezt csak egy olyan világképpel tudják összeegyeztetni és indokolni, ahol a nők és a "kiválasztott férfiak felszínesek.
Számonkérés és irigykedés helyett fejlődniük kellene."
Ennyi. Nem bonyolultabb, még akkor sem ha ezer soros érvelésrendszert (khhm kifogásokat) agyalsz ki, hogy igazold a világképedet.
"A férfiak ösztönösen úgy lettek programozva, hogy minél több nőt megtermékenyítsenek. Azaz, mi férfiak átlagosan 10-ből 6-7 nőt kapásból tudunk kívánni. Ha te egy átlagos huszonéves lány vagy, akkor valószínűleg téged is szúrnánk, hacsak nem vagy elhízva, vagy nincs valami nagyon problémás testi rendellenességed. Ebből kifolyólag a mi elvárásaink alacsonyan vannak. "
de ez csak szexre vonatkozik. szexre talál könnyen férfit egy nő. most azt kéred számon, hogy nem fekszenek össze a nők minden hatodik-hetedik férfivel, aki őt vonzónak találja?
"A nők ezzel szemben mindig csak egy pasit akarnak -de az legyen az elérhető legjobb. Az alfahímeket tartják vonzónak. A férfihierarchia tetején lévő egyedeket. 100-ból mondjuk a felső 20 pasit. "
ez miért rosszabb, mint az hogy a férfiak kb mindenkit megdugnának? főleg ha azt mondod, hogy ez bele van programozva a nőbe és a férfibe is.
"Na és itt jön képbe a probléma... ugyanis amíg a női szexuális ösztönök korlátozva voltak és szabályok uralták őket, addig működött a monogámia intézménye. "
az lenne az ideális, hogy korlátozod a nőket? mi van az emberi jogokkal, azzal hogy mindenki szabadon dönthessen a maga dolgában?
"Azaz: 1 férfi 1 nő házasságba lép, és együtt élnek, kitartanak egymás mellett. Persze a nő lehet, hogy nem volt elégedett Átlag Józsival, és inkább a közösség legjobb férfiját, Alfa Aladárt akarta volna - de a társadalom szabályozta. Így szépen párban maradtak Átlag Józsival, aki bár lehet, hogy este a sötétben a dögös és bombajó nő Szexi Szilviről fantáziált közösülés közben, de kitartott a felesége mellett. Amúgy is sejtette, hogy úgyse kaphatná meg Szilvit, ha akarná se. "
ez aztán mesésen hangzik. :D igazából egyik se akarja a másikat, de milyen jó, hogy egymásra vannak kényszerítve. legalább a férfi tud dugni, mert a nőnek házastársi kötelessége széttárni a lábát. :D
énértem, hogy ez nem tetszik, meg nem jó sok mindenkinek. de miért ez a legjobb, amit ki tudtok találni, hogy a nőket szopassák megint, hogy jöjjenek össze számukra sz ar, vagy nem vonzó alakokkal? vagy a másik mindegy, csak nekem legyen jó? a nők ne választhassanak?
Kérdező: amiket írtam, azokat mind alá is támasztottam érvekkel. Olvasd el mégegyszer. Bár gyanítom, hogy te is olyan vagy, mint a nők legtöbbje, hogyha valami neki nem tetszővel találkozik: kapásból elutasítja, és hülyeségnek tartja.
Nem lógok minden nap az oldalon, átlagosan heti 1-2 kérdést szoktam megválaszolni.
Ha pedig képtelen vagy más szempontokba is belegondolni, csak a saját verziódat lököd orrvérzésig, akkor meg ne írj ki kérdést az oldalon. Ennek sem a konstruktív vita a lényege, hanem hogy kötekedhess. Magát az összeszólalkozást szereted te, nem pedig eredményre szeretnél jutni...Na mindegy, remélem azért legalább néhány férfi elolvasta az írásomat és segít neki a jövőben, amikor megoldandó kérdéssel találkozik férfi-nő dolgokban.
42-es: Először is a te esetedben értékelem, hogy legalább némi vitakultúrát próbálsz belecsempészni a beszélgetésbe.
Mindazonáltal a megjegyzéseid tévesek, hiába próbálod még ilyen ":D" jelekkel nyomatékosítani a mondandódat.
Lássuk csak:
"de ez csak szexre vonatkozik. szexre talál könnyen férfit egy nő. most azt kéred számon, hogy nem fekszenek össze a nők minden hatodik-hetedik férfivel, aki őt vonzónak találja? "
Nem kérek számon senkit. Elmagyaráztam, hogyan működik a rendszer, és hogy miért lesz sok férfi boldogtalan, ha a szexualitásról lekerül mindenféle korlátozás.
"ez miért rosszabb, mint az hogy a férfiak kb mindenkit megdugnának? főleg ha azt mondod, hogy ez bele van programozva a nőbe és a férfibe is."
Nem mondtam, hogy rosszabb. Erkölcsileg egyik párválasztási stratégia sem magasabb fokú a másiknál. Egyszerűen csak mások. Nagyon leegyszerűsítve a férfi minden nőt akar, a nő meg a legjobb férfit. Itt ösztönökről van szó, nem erkölcsi megítélésről.
A probléma az, hogy a mai világ a női ösztönöket teljesen szabadon engedte, és támogatta, a férfi ösztönöket pedig gonosznak és üldöznivalónak állította be.
"az lenne az ideális, hogy korlátozod a nőket? mi van az emberi jogokkal, azzal hogy mindenki szabadon dönthessen a maga dolgában?"
Ha mindenki szabadon dönthet mindenben, akkor a szerencsés adottságúak felé még jobban billen a mérleg. Jelen esetben a férfiak felső kategóriája fogja megszerezni az összes a nőt, a többi meg semennyit. Ha mindenki szabadon dönthet, akkor az ösztönök alapján teljesen elszabadulnak. Az állatvilágban, vagy a primitív törzsekben mit látsz? Az alfahímeké a párzás joga.
Tetszik, vagy nem, az ember azért tudott felülemelkedni az állati léten, mert szabályozták a szexuális ösztönöket. A monogámia intézménye lehetővé tette, hogy az átlagférfiak is motivációt nyerjenek: történetesen azt, hogy őket is megilleti a nő. Ezért dolgoztak, ezért érte meg nekik reggeltől estig a földeken dolgozni, vagy vadászni. Ezáltal épült az emberiség. Ez motiválta őket arra, hogy fejlődjenek, javuljanak, újabb és újabb lehetőségeket aknázzanak ki.
"ez aztán mesésen hangzik. :D igazából egyik se akarja a másikat, de milyen jó, hogy egymásra vannak kényszerítve. legalább a férfi tud dugni, mert a nőnek házastársi kötelessége széttárni a lábát. :D "
Lehet, hogy van más, akit jobban akarnának. Ugyanakkor mégis ott voltak egymásnak, számíthattak egymásra, és még ha nem is éreztek olyan fokú vonzalmat egymás iránt, akkor is társak voltak. A leendő gyermekek számára pedig egészséges családot biztosítottak, aminek köszönhetően az új generáció is kötelességtudó felnőtté fejlődött.
"énértem, hogy ez nem tetszik, meg nem jó sok mindenkinek. de miért ez a legjobb, amit ki tudtok találni, hogy a nőket szopassák megint, hogy jöjjenek össze számukra sz ar, vagy nem vonzó alakokkal? vagy a másik mindegy, csak nekem legyen jó? a nők ne választhassanak?"
A nőknek a régi rendszer szívás volt? MÁR MIÉRT IS? Hát könyörgöm, a férfi dolgozott reggeltől estig, ő biztosította a család számára az élelmet, a védelmet, ő tett meg mindent. A nőnek mégis mi dolga volt? Otthont teremteni, ételt biztosítani a férjének, meg nevelni a gyermekeket. Ez olyan szörnyű?
Azt kéne felfognotok, hogy egy társadalom csak addig működőképes, amíg a tagjai motiváltak a fenntartásukban. Erre volt jó a régi rendszer. Az embereket párokba állította, és a normákat úgy alkotta meg, hogy az egy férfi egy nő szövetséget maximálisan támogatta. Alfa Aladár megkapta Szexi Szilvit, Béna Béla meg Kapafogú Gizit. A lényeg, hogy mindenki számára biztosított társat. A társadalom pedig épült, az emberiség fejlődött és hosszú távon is fennmaradt.
Mi történik most? A férfiak nagyrészének lassan nem jut semmi. Nincs is semmi motivációjuk arra, hogy hasznos tagjai legyenek a társadalomnak, mert elvégre minek? Úgysincs senki, akiért érdemes lenne hajtani. A produktivitás csökken. Mivel ezek a férfiak nem kapnak társat, ezért a születések száma is csökken. A társadalom elöregszik. Az alfahímeket és a fiatal lányokat kivéve mindenki boldogtalan és megkeseredett.
És akkor még azt mondjátok, hogy rossz dolog az ösztönök szabályozása...
41-es. A te hozzászólásodra is reagálok:
A mondanivalóm nem több és nem kevesebb, mint a férfi-nő dinamikák evolúciós pszichológia és biológia alapján alátámasztott működési szabályai. Magyarázat arra, hogy a nők MIÉRT azokat a férfiakat választják, akiket, és MIÉRT NEM azokat, akiket nem.
Ez meg megint közhely, hogy fejlődni kellene... és hogyan kezdjék meg a fejlődést? Ha tényleg segíteni akarsz a szerencsétlen sorsú férfiakon, akkor ossz meg a fórumozókkal egy használható tervet arra, hogy a panaszkodók hogyan javítsanak a helyzetükön. Megmentenéd az egész weboldalt a "lúzer férfiak siránkozásától."
A világképem a saját tapasztalataim, valamint a számtalan olvasással és tanulással töltött kutatásaim eredménye.
Kifogások? Ember, nem is ismersz, azt se tudod, ki vagyok, hány éves vagyok, milyen a múltam, a jelenlegi párkapcsolati státuszom. Mégis mire alapozod akkor ezek szerint, hogy nekem kifogásokat kell gyártanom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!