Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire fel háborognak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire fel háborognak a férfiak azon, ha egy nőnek vannak elvárásai a külsőt illetően is?

Figyelt kérdés
Én (mi) nők vagyunk a rosszak mindjárt, amint elmerjük várni, hogy egy férfi ápolt legyen?

2013. jan. 14. 16:11
1 2
 1/19 ASOT ***** válasza:
Miért?
2013. jan. 14. 16:14
 2/19 anonim ***** válasza:
Elég szomorú ha egy férfinak szólni kell, hogy legyen igényes magára.. Én elvből össze sem jönnék ápolatlan sráccal.
2013. jan. 14. 16:15
 3/19 anonim ***** válasza:
2013. jan. 14. 16:16
 4/19 ASOT ***** válasza:

Egyébként miért lényeges ezt tudnod?

Akik eddig kezdeményeztek ismerkedni akartak azok nem voltak eddig ápoltak aztán felháborodtak h "rib@nc"?

2013. jan. 14. 16:17
 5/19 anonim ***** válasza:
nem az ápoltságrol van szó itt...hanem a külsőt és nyilván minden nő a joképű faszikat választja igy a kevésbé vagy nem joképueknek mi marad....ezen vannak felháborodva...mert nekik is vannak elvárásaik ugyanakkor szval ez egy ördögi kör vagy mifene:P
2013. jan. 14. 16:17
 6/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem probléma az ápoltság elvárása.

31/F

De az már igen hogy: kigyúrt, pénzes, autóval rendelkezzen persze az sem mindegy milyennel, ő a király a téren stb.

2013. jan. 14. 16:20
 7/19 ASOT ***** válasza:

Régen Rómában , akik gladiátorokat vásároltak vagy annak taníttattak ki, ott a tehetősebbek vették meg az erősebb jó kiállású izmos erős testfelépítésű embereket.

Akiknek az erszényük nem volt tele aranyérmékkel, azoknak a gyengébbek jutottak, a véznábbak, a fogatlanok, a gyengék.

ÉS ebből kellett nekik erős gladiátorokat nevelniük.

Ami sok időbe telt amihez kellett egy kis befektetés de megtérült.

2013. jan. 14. 16:22
 8/19 A kérdező kommentje:
Ismerkedésnél pl. azt mondom, hogy elvárom, hogy egy pasi adjon magára, foglalkozzon magával, mindjárt mindenkinek az jön le, hogy valami kigyúrt tudom is én milyen pasit keresek? Rögtön felszínesnek titulálnak... Lassan odajutunk, hogy nem is szabad semmit sem elvárni, nehogy megsérüljön anyuci kicsi fiának a lelkecskéje? Nem egy ilyennel hozott össze már a sors sajnos...
2013. jan. 14. 16:26
 9/19 anonim ***** válasza:
Azért háborodnak fel, mert az ápoltság édeskevés, hiába mondják az ellenkezőjét. Tisztálkodás, tiszta ruha, hiába ha nem tetszik a nőnek az orcád.
2013. jan. 14. 16:38
 10/19 anonim ***** válasza:

Én támogatom, hogy a lányoknak is legyenek elvárásaik, mert kinyílik a zsebemben a bicska, amikor egy gyönyörű, okos nőt látok, egy egyszemélyben ronda, bunkó és buta hapsival...

24F

2013. jan. 14. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!