Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire fel háborognak a férfiak azon, ha egy nőnek vannak elvárásai a külsőt illetően is?
Figyelt kérdés
Én (mi) nők vagyunk a rosszak mindjárt, amint elmerjük várni, hogy egy férfi ápolt legyen?2013. jan. 14. 16:11
11/19 ASOT válasza:
Igen az odáig teljesen jó, h igényes legyen adjon magára ne egy ápolatlan ember legyen akinek ráadásul olyan a szaga mint egy 3 hete rohadó halé.
12/19 anonim válasza:
az ápoltság teljesen jogos elvárás sztem. Nekem sem kéne ápolatlan nö. Meg az is jogos elvárás, h tetszen külsöleg, ami szubjektív. Szóval a felháborodás érdekes, de kiváncsi lennék a szitura, mert általában akkor háborodik fel vki ha öt sérti a dolog, ergo magára veszi az illetö. Ami érdekes lehet h randi közben ilyen adódik, mert általában oda ápolatlanul nem mennek el..
13/19 A kérdező kommentje:
Már volt olyan tapasztalatom, hogy izzadságszagú volt az illető... Ki is ábrándultam...
2013. jan. 14. 17:08
14/19 ASOT válasza:
Nem lehet h kifogyott a benzin a tankból és azt a maradék 10 km-ert futva tette meg h odaérjen hozzád?
15/19 anonim válasza:
:D hát akkor ennyi. ne csinálj belöle problémát, h kiábrándultál. olyat is hallottam, h valaki fingott randin, az is kiábrándító.:) Nem azért, mert ne fordulna elö, de a randin azért még ezeket szerintem is durvák. Én is kiábrándulnék, mert az elsö benyomásoknak ezek erösek:) Szóval azon nincs mit sajnos tenni, ha valakinek nem jön be a kémiája, pech. Ha meg ráadásul tényleg ápolatlanság volt mögötte, akkor majd legközelebb tanul belöle a csávó.
16/19 anonim válasza:
Azért nem mindegyik!
Akik meg igen, azok csak háborogjanak, ha nincs más dolguk! Gondolom, nemigen értik, hogy hogy lehet, hogy a kivételes lelki szépségük nem sugárzik róluk kilométerekre és nem ragad rájuk minden valamire való szépség, mint légy a légypapírra. :)
17/19 anonim válasza:
Hát ha neked az is kiábrándító, hogy valaki természetes módon megizzad, akkor inkább térj át a lányokra és ne szomorítsd a férfinépet!
18/19 anonim válasza:
a természetes módon megizzadás között, és h valaki büdös egy randin, azért sztem van különbség;)
19/19 anonim válasza:
Kíváncsian várom, hogy leírd, mi a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!