Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok taktikázása, elvárásai tönkretesz mindent már az elején, mi értelme ezeknek?
pl: egyikkel összejövök az a baja,hogy nem hivom fel,nem beszélünk eleget,vége lesz,ok...gondolom ebböl tanultam,változok...következö csaj,felhivom érdeklödöm neki meg kiderül ez a baja,mert,hogy azt szeretné,ne legyen keresve csak 2-3naponta,mert neki az a jó...én nem értem a nöket! miért nem lehet azzal,foglalkozni,hogy megismerjük egymást,meg a pozitiv tulajdonságaimmal,miért kell egy ismerkedés elején ilyen hülyeségekbe belekötni???
és ez már vagy 5x elöfordult,hogy ilyennekkel ment tönkre friss kapcsolatom...honnan tudjam,ki mit szeret? nincs ráirva az elsö randin a homlokára...
Közhely: minden ember más.
Saját vélemény: f*szkivan a nőkkel. Mai naptól nem számolom, hányan dobnak el egy kapcsolatból.
Hát ezzel én is így vagyok...:/
Nyomulj, ne nyomulj, hívj fel, de inkább még se, csak 2-3 nap múlva...bla-bla-bla
Mit képzeltek csajok? Így nem fogtok kelleni senkinek! Kinek hiányzik olyan lány, aki már az elején is kiszámíthatatlanul gondolkodik, viselkedik? Tessék már eldönteni, h mit akartok!! Ha valaki tetszik, akkor tessék vele beszélgetni!!! De nem az időjárásról, meg h VV f.szomtudjaki tegnap mit evett, hanem egymásról!!!
29 F
Ez miért olyan roppant érthetetlen??
Minden nőnek más-más az igénye a párkapcsolatával és a saját szabadságával kapcsolatban.
Vagy azt hiszitek, hogy a fiúk mind kiszámíthatóak az elején? Valaki szintén minden egyes nap hív és találkozni akar, van aki nem szeretné, hogy már rögtön az elején minden nap én kössem le a figyelét.
Az élet ilyen, az emberek különbözőek...meg kell őket ismeri és már az elején tisztázni kell, hogy kinek mik az igényei...ennyire egyszerű az egész.
Szóval nem igazán értem a nyavajgás tárgyát...
23/N
http://www.youtube.com/watch?v=T0ngrPB9Bx8
Doki megmondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!