Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért háborognak azon a férfiak, ha egy nő válogat?

Figyelt kérdés

Semmi közük hozzá, miért választ valaki párt, nem?

Ha magához képest reálisak az elvárásai, akkor teljesen jogos.

Ha meg nem, akkor vagy lesz rá jelentkező, vagy nem. Az is az ő felelősségük, ha a válogatósságuk miatt inkább egyedül maradnak, minthogy lejjebb adják. Ha meg találnak nekik megfelelőt, akkor meg megérte.

Az meg, hogy az illetővel hogy végződik a kapcsolat, úgysem az elvárásokon fog múlni.

Nektek miért fáj az, ha egy nő elvár valamit és vagy az lesz, vagy semmi? Az ő élete. Semmi közötök hozzá. Ennyiből ti is bármit elvárhatnátok, a ti dolgotok, hogy egyedül maradtok, vagy kivártok valameddig és végül mégis találtok megfelelőt.

Mindenki maga dönti el, hogy kit akar maga mellé. Párként vagy barátként. Nem?

2018. febr. 1. 12:14
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
32%

Kerdező!Oke valogattok,de annyira szeremcsétlenül valasztotok szinte mindig!

Aki normalis,átlag ember az nem megfelelő!

Mindig a menő,vállalkozó vagy celeb pasi az aki utan futtok!

Ja es persze mikor egy ilyen gyöker dob titeket 1masik fiatalabb,szebb,netán okosabb nőert akkor meg jön a savazás,hogy a pasik bunkók!

1szakács,árufeltöltö vagy éppen postás sokkal remekebb ember lehet mint 1ilyen önelégült,arrogans,nőket csak strigulanak tartó szemét!

Mint mindig tisztelet a kivételnek(ami szerintem nem sok)

2018. febr. 1. 12:38
 12/44 A kérdező kommentje:

Nekem pl nem, de kaptam már ezt én is a fejemhez. Ehhez sincs semmi közöd szerintem. Mindenki úgy választ jól vagy rosszul, ahogy akar, mint mondtam, az ő felelőssége. Az is, ha az, akit választott, másnap agyonveri. Semmi közötök hozzá, ki hogyan teszi tönkre az életét. Nem, mintha csak az lehetne tisztességes, akivel nem akarok szexelni, mert nem kívánom.

Mi is akarunk kapcsolatot, legalábbis a többségünk. De aki megteremtette magának a kiegyensúlyozott életet, az nem sürgeti ezt annyira, mert úgy is kerek a világ.

2018. febr. 1. 13:03
 13/44 anonim ***** válasza:
23%

Azért mert nektek átlag az átlag feletti külsejü pasik kellenek. Tudod. Amolyan skalp gyüjtők. Kik húznak egy strigulát minden lány után. Ha meg koppantok, akkor meg azon siránkoztok, hogy jaaaaaaj a férfiak így, a férfiak stb. :) Ez meg egy kicsit dühítő.

Csak szólok. Én nem a szokásos rinyagép vagyok. Nekem is vannak igényeim. Igaz. Ezeknek a 99%-uk a belsőre vonatkozik. Sokan koppintottak a külsőm miatt. Volt olyan aki agyon dícsérte a belsőm, majd fejet vesztve rohant el amint mutattam magamról egy képet. Legalább megismert. Nem hibáztatom. Nem tudtam megfogni a belsőmmel. Még várok egy olyan lányra, ki hozzám illik. És magamért szeret. Azért ami vagyok. Látod kérdező.

Nem mindenki háborog. Sőt. Szerintem sok férfi nem háborog. A ti dolgotok milyen igényeitek vannak. Csak kérek néhány nőt, kire igaz. Szokjon le az általánosításról.

2018. febr. 1. 13:05
 14/44 anonim ***** válasza:
91%

Férfiként nekem inkább az a bajom, hogy a férfiak nem válogatnak eléggé. Így fordulhat elő az, hogy sok nő csak úgy felrúghat egy kapcsolatot, vagy akár indok nélkül is kiszállhat belőle és átléphet egy másikba, mert már ott áll az ajtó előtt 5 másik férfi, akinek ezek ellenére "szimpatikus" az ilyen nő. Ha csak egy kicsit válogatósabbak lennének ezek a férfiak és hanyagolnák az ilyen nőket, már jobban állnánk.

Nőknél inkább azt látom, hogy nem elég hatékonyan válogatnak. Bizonyos tulajdonságokból próbálnak következtetni másik (sokszor fontosabb) tulajdonságokra és itt sokszor nagyon sikerül elcsúszni.

2018. febr. 1. 13:12
 15/44 anonim ***** válasza:
85%

Azért, mert ők válogatás nélkül kefélnének végig az mindenkit, azt is, aki kövér, idősebb, vagy más miatt nem kéne nekik kapcsolatra soha.

Fel se tudják fogni, hogy a nők miért nem akarnak minden fazsba beleülni, ami szembe jön.

Viszont erősen gátolja őket abban, hogy kedvük szerint dughassanak, ha nincs kivel.

2018. febr. 1. 13:13
 16/44 anonim ***** válasza:
97%
Én nem háborgok, hidegen hagy, hogy kinek mi az elvárása. Viszont nem fogom lejjebb adni az elképzelésemet, hogy egy bites agykapacitású, irritáló személyiségű, műveletlen nővel összejöjjek, ha már én teszek azért, hogy férfiban ne ilyen legyek. Egyszerűen csak szeretnék egy olyan nőt megismerni, akinek nem kell megjátszanom magam, hanem úgy szeret, ahogy vagyok, természetesen kölcsönösen.
2018. febr. 1. 13:15
 17/44 A kérdező kommentje:
14: Szívemből szóltál! :))
2018. febr. 1. 13:30
 18/44 A kérdező kommentje:

Egyébként azért nem kezdenék olyan férfival, aki nem vár el sokat egy nőtől, mert tudom, hogy lazán lelépne, ha pl nem érnék rá, mert annyi lenne a munkám. Vagy hasonlók.

Aki elvárja, hogy okos nő legyen mellette, aki akar is családot, iskolázott, ápolt, fitt, vagány, nem kényes, stb, az nem lép le az első rácuppanó libával, mert nem vonzó a szemében. Mert azt mondja, hogy nézd, picim, ott a feleségem. Na, ő nő, ő tett azért, hogy nő legyen, ne csak nőnemű vagy nőies. Ahogy nekem sem vonzó olyasvalaki, akinek minden érdeme a genetikája.

Legalábbis, a családunkban és az ismeretségi körükben ez a tipikus, az lép le, aki beérte volna kevesebbel is.

2018. febr. 1. 13:38
 19/44 anonim ***** válasza:
97%
és az most milyen érv, hogy csak itt szajkózzátok, hogy nők nem értik ezt? :D ha valaki ennyire tapasztalt és okos, az igazán leírhatja, hogy mit nem értünk, mi a helyzet, ahelyett hogy csak dobálja a sz art a másikra. :D
2018. febr. 1. 13:41
 20/44 anonim ***** válasza:
43%

A #7-es és a #13-as véleményét osztom (akár en is írhattam volna ezeket).

Ezenkívül. Kik "háborognak"? Azok a férfitársaim, akiket egy nő se választ. Márpedig egyre többen vagyunk (és sajnos leszünk is) ilyenek. Ezzel a válogatóssággal elértek a nők, hogy legyenek férfiak, akik egyszerűen senkinek sem kellenek (van egy mondás, miszerint: "senki sem tetszik mindenkinek és mindenki tetszik valakinek"... aha, persze...), egyszerűen csak azért, mert nem kiemelkedő, hanem átlagos, vagy kicsivel az alatti a külseje, a magabiztossága, vagy a dumája.

Én is ezek közé a férfiak közé tartozom, 31 vagyok, de még nem volt részem párkapcsolatban, sokak szerint én már "defektes" vagyok, pedig ez pont a válogatósság miatt van. Persze erre majd biztos megkapom a szokásos dumát, hogy a saját sikertelenségemre mondom rá, hogy az a nők hibája, de te magad ismered el, kedves kérdező, hogy a nők válogatósak.

És nem, nem a "topmodelleket" keresem (legalábbis én biztos nem), én már rég lejjebb adtam az igényeimet (pl. Tinderen 10-ből 8-9-et jobbra húzok, más kérdés, hogy engem senki nem húz jobbra...), én olyan lányt keresek, akinek épp nincs kapcsolata, aki illik hozzám, aki elfogad engem olyannak amilyen vagyok es aki kepes szeretni...

2018. febr. 1. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!