Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A túlsúlyos férfiak és nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A túlsúlyos férfiak és nők hogy a fenébe tudnak maguknak párt találni?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy maradjunk a kérdésnél, ne kanyarodjunk el a fogyás témakör felé. Köszönöm.

Nagyon sok tőlem kövérebb nőt látok jóképű férfiakkal együtt lenni, de férfiakat is láttam már csodaszép nővel.

23/N

2018. jan. 29. 14:40
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
92%

60 kilósan tényleg baromság bárkit is lekövérezni. Még 80 kilósan se nevezném kimondottan kövérnek. 100 kiló és afelett már igen.

A férfiak egy része pedig kifejezetten bolondul a kövér nőkért. Ismerős a mondás, hogy "nagy kofferba jó pakolni"? Na ugye.

2018. jan. 29. 20:44
 32/36 anonim ***** válasza:
78%

#20 Vagyok. Nem kívántam ekkora balhét kirobbantani, ám tapasztalatból írok.

Kedves negatív kommentelő, én nem pontoztam le semmit, de örülök, hogy te a piros kezezéstől férfinak érzed magad. :D Gratulálok.

Mellesleg a társkeresőn vannak olyan egyedek, akik olvasás és körbenézés nélkül küldik el mindenkinek ugyanazokat sablonleveleket, ha regisztrációnál a "nő" részre pöttyöz. Tapasztalat. Volt, hogy kipróbáltam, hogy SEMMILYEN adatot nem adtam meg, még kort se, mégis ugyanazok írogattak. Nyilván nem azért, mert megnézték az adatlapom vagy a képem és annyira bejöttem...

Egyébként 100+ kilósként világ életemben csak az elutasítást kaptam. Társkeresőn a fenti random leveleken kívül sosem kaptam megkeresést, vagy ha igen, az első kép után leléptek. Buliban barátnők között mindig én voltam az, aki a végén ott maradt egyedül, mikor mindenkit felszedett valamilyen csávó. Avagy, csak a néger perverzek és/vagy olyanok kezdtek ki velem, akik már olyan részegek voltak, hogy a villanyoszlopot is megdugják, ha helyben marad. De maradjunk annyiban, hogy ezek mellett is az egyedül ücsörgés volt a túlsúly (a felsoroltak meg nyilván nem potenciális partnerek).

Cirka 23 éves koromig a kutya nem nézett rám, utána is csak azért volt változás, mert sikerült egy olyan baráti körre szert tennem hobbi folytán, ahol sok a srác. Barátságból pedig könnyebb ismerkedni, ezt a legelső posztomban kifejtettem (és még azzal is lehet mellé nyúlni, nekem sikerült).

De maradjunk annyiban, hogy azóta sincs részem leszólításban, füttyögésben, megnézésben, vagy bármiben, amit ti nő iránti figyelemnek hívtok. Holott nincs a homlokomra írva, hogy kedvesem van. Csak pusztán már nem érdekel a dolog.

Szóval, kedves 21-es, elhiszem, hogy te meg vagy keseredve, és minden nő fújfúj, de ettől függetlenül valótlanság azt állítani, hogy pusztán azért könnyebb a pártalálás, mert nekünk lyuk van a lábunk között. Ettől csak nehezebb, nem könnyebb. :)

2018. jan. 30. 09:54
 33/36 anonim ***** válasza:

"ettől függetlenül valótlanság azt állítani, hogy pusztán azért könnyebb a pártalálás, mert nekünk lyuk van a lábunk között."

kontra

" a társkeresőn vannak olyan egyedek, akik olvasás és körbenézés nélkül küldik el mindenkinek ugyanazokat sablonleveleket, ha regisztrációnál a "nő" részre pöttyöz."

Ellentmondásba keveredtél magaddal, nem kicsit. Maradjunk annyiban, hogy fényévekkel egyszerűbb párt találni egy túlsúlyos nőnek, mint egy túlsúlyos férfinak. Ott a bizonyíték. Nem az a lényeg, hogy sablon leveleket küldenek-e, vagy hogy minden nőnek elküldik-e, hanem hogy küldenek. Az állításom tehát megáll. Lehet, hogy csak heti 10 levelet kapnál társkeresőn, viszont ez pontosan 10-zel több, mint amennyit egy átlag pasas kap.

De akkor nézzük tán meg a nem kövéreknél mi a helyzet. Átlagfiú megír 1000 levelet társkeresőn, és szökőévente kap 1 választ, hogy "bocsikaaa, nem egymást keressük". Átlaglány megír 0 levelet, és heti 10-et kap így is. A számok nem hazudnak. Innentől fogva a többi az hitvita.

Ennyit arról, mi valótlanság. Mindketten tisztába vagyunk a realitásokkal, csak valakinek megint nem esik jól beismerni. Ha pedig egy válasz haszontalan, vagy szándékosan hazug, arra nem tudok a piros kezen kívül mást adni.

2018. jan. 30. 14:16
 34/36 anonim ***** válasza:
69%
Maradjunk annyiban, hogy az az egyed, amelyik válogatás nélkül elküldi mindenkinek a levelet, az nem párt keres, ezáltal a párkapcsolat témakörben sem releváns a jelenléte.
2018. jan. 30. 14:49
 35/36 anonim ***** válasza:
Ismétlem magam, ha te attól érzed magad férfinak, hogy le pontozod a nem tetsző véleményeket, akkor csak bátran. :) Ciki, ha másképp nem tudod magad kifejezni.
2018. jan. 30. 15:16
 36/36 anonim ***** válasza:

"ha te attól érzed magad férfinak, hogy le pontozod a nem tetsző véleményeket, akkor csak bátran. :) Ciki, ha másképp nem tudod magad kifejezni."

Kifejtettem neked matematikailag és logikailag is, hogy miért nincs igazad. Szépségem, a matematika nem úgy működik, hogy neked nem tetszik az, ha 2×2 az 4. A számtant nem fogja érdekelni, hogy beveszi-e a gyomrod, vagy sem.

Ha tudsz, akkor cáfolj meg. Ha nem tudsz, akkor elismered, hogy igazam van, hülyeséget írtál, és csöndbe maradsz.

Ja, és moderáltatással még senki nem nyert itt vitát. Maximum egy kis időt. Úgyhogy szépségem, ezt megszívtad, de gyönyörűségesen ám. A mínuszodat pedig ismét kaptad.

2018. okt. 28. 02:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!