Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki szingli és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki szingli és a barátai sosem akarnak elmenni sehová? Hogyan keresel párt?

Figyelt kérdés

Én is egyedülálló vagyok,de a haverok sosem akarnak eljönni sehova.

Se bulizni,se moziba,sehova.

Ha ilyen magányos farkas vagy akkor hogyan keresel csajt/pasit magadnak?

netes társkeresőt inkább hagyjuk.

2018. jan. 26. 21:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
39%

Én ilyen vagyok. Nem keresek barátnőt, kis késéssel ugyan, de rájöttem, hogy a párkapcsolat egy deficites, haszontalan időpocsékolás.

Vannak haverjaim, persze, havonta egyszer összeröffenünk, hogy megszervezzük a közös munka újabb fázisát, egyeztetjük az adatokat, és ennyi. Szoktunk kijárkálni is, de mindig olyan helyre, ahova élő ember nemigen teszi be a lábát.

A társkereső = erőltetett húspiac óriási férfitöbblettel. Baromság.

2018. jan. 26. 21:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt várom, hogy megtaláljon, másrészt egyedül is lehet menni sok helyre, én, magányos farkasnőként teszem is, ha van kedvem hozzá, a bulikat leszámítva, azt nem szeretem.
2018. jan. 26. 22:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Már nem keresek barátnőt. Máshogy ütöm el az időt. Nem kell nekem a társkeresők stressze.
2018. jan. 26. 22:01
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
Kerestem új barátokat
2018. jan. 26. 22:27
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Várok. Türelmetlenül. Biztos módszer!
2018. jan. 26. 23:14
 6/16 anonim ***** válasza:

Szintén zenész.

Nem keresek párt.

2018. jan. 27. 03:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Pacsi. Nekem is ilyenek a barátnőim. Jaj, a meló, jaj, a párom, jaj, ki kell mosni, jaj az anyámkínja nem igaz, hogy ekkora kiesés egy este 8-tól éjfélig tartó program bszki...-.-

Mondjuk engem nem a párkeresés szempontjából zavar ez, nem szeretek bulizni és nem ismerkednék ott sem senkivel, hanem mert nincsenek hadra fogható emberek, akiknek vannak ismerősei, akiknek bemutathatnak, vagy valmi értelmes dolog. Neten szoktam ismerkedni, az egyetemen és a hobbijaimon keresztül. Tudom, hogy gáz pasizni menni a Gerecse 50-re, de sokkal jobb, mint valami részeg fäszt felszedni a Moriban. De kinek mi.

2018. jan. 27. 05:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Tettem fel itt egy kèrdèst, de kimoderálták. Igazaból akartam épìteni egy 3-6 fős csajozós társaságot a városom 35kmes környezetèből kerestem embereket. Szóval ên is ìgy vagyok vele. Neten keresgélek,néha egyedűl megyek szórakozóhelyre,vásárlás közben (hipermarketek ) ismerkednék.
2018. jan. 28. 12:33
 9/16 A kérdező kommentje:
És volt valami sikered?
2018. jan. 28. 12:53
 10/16 mikeXxX ***** válasza:
Baráti társaság nagy része diszidált a többi pedig már családos bulizás nem érdekel már vásárolgatni egyedül megyek ezzel semmi bajom sincs moziba meg film közben úgy sem igazán tudnál beszélgetni így oda elmegyek néha vagy ha ismerkedek valakivel akkor ez is lehet egy közös program ! 38f
2018. jan. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!