Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szingli és a barátai sosem akarnak elmenni sehová? Hogyan keresel párt?
Én is egyedülálló vagyok,de a haverok sosem akarnak eljönni sehova.
Se bulizni,se moziba,sehova.
Ha ilyen magányos farkas vagy akkor hogyan keresel csajt/pasit magadnak?
netes társkeresőt inkább hagyjuk.
Én ilyen vagyok. Nem keresek barátnőt, kis késéssel ugyan, de rájöttem, hogy a párkapcsolat egy deficites, haszontalan időpocsékolás.
Vannak haverjaim, persze, havonta egyszer összeröffenünk, hogy megszervezzük a közös munka újabb fázisát, egyeztetjük az adatokat, és ennyi. Szoktunk kijárkálni is, de mindig olyan helyre, ahova élő ember nemigen teszi be a lábát.
A társkereső = erőltetett húspiac óriási férfitöbblettel. Baromság.
Szintén zenész.
Nem keresek párt.
Pacsi. Nekem is ilyenek a barátnőim. Jaj, a meló, jaj, a párom, jaj, ki kell mosni, jaj az anyámkínja nem igaz, hogy ekkora kiesés egy este 8-tól éjfélig tartó program bszki...-.-
Mondjuk engem nem a párkeresés szempontjából zavar ez, nem szeretek bulizni és nem ismerkednék ott sem senkivel, hanem mert nincsenek hadra fogható emberek, akiknek vannak ismerősei, akiknek bemutathatnak, vagy valmi értelmes dolog. Neten szoktam ismerkedni, az egyetemen és a hobbijaimon keresztül. Tudom, hogy gáz pasizni menni a Gerecse 50-re, de sokkal jobb, mint valami részeg fäszt felszedni a Moriban. De kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!