Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli pasik nektek nincs olyan félelmetek hogy egyszer fog egy olyan nő jönni az életetekbe akivel egymásba szerettek?
"Féltékenykedés, veszekedés, hisztik stb. függetlenségem oda stb"
Az egészből, ezt nem értem. Szinglik, mindig ezekkel jönnek. Egy jó kapcsolatban, ilyenek nincsenek. Legalább is, az én kapcsolatomban, egyik sincs.
Rossz egy kapcsolat és ez megy, akkor meg búcsút kell inteni.
"Az egészből, ezt nem értem. Szinglik, mindig ezekkel jönnek. Egy jó kapcsolatban, ilyenek nincsenek. Legalább is, az én kapcsolatomban, egyik sincs. "
kb 10 kapcsolatból 2 olyan, ahol ezek a rossz dolgok nincsenek meg. Szerinted melyikre van nagyobb esélyem?
Szerinted egy kapcsolat csak negatív dolgokkal jár? Vagy a szingli életnél nincs boldogabb állapot?
Egy biztos, minden éremnek két oldala van. Azt te döntsd el, hogy melyik érmét választod.
"Vagy a szingli életnél nincs boldogabb állapot?"
Igen, én azt gondolom.És igyekszem is ebben az állapotban megmaradni. A szabadságomat, függetlenségemet semmiért nem adnám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!