Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik nem könnyen szerelembe eső fajták, így kapcsolat se volt nagyon, nektek mikor jött el a párkapcsolat az életetekbe?
Mikor azt mondtam magamnak: "Elegem van! ÉN nem fogok többet rohangálni senki után, majd jön a szõke herceg ha itt az ideje!" Aznap este ismertem meg a barátom. :D
19
első hát mondhatom rohadtul nagy szerencséd volt !
én 2 éve úgy kelek fel és úgy indulok el a nagyvilágba hogy na majd ma hátha változik valami, és úgy állok hozzá ahogy kell, de hát nem változott semmi...
pedig járok szórakozni, közösségi ember vagyok és nincsen sok gondom az élőben beszélgetéssel, nem vagyok csúnya gyerek, teljesen átlagos
na de majd hátha holnap, vagy azután
19/F
Eljött 23 évesen,de vége is lett.Már inkább nem is teszek semmit a dolog érdekében.
30N
Én 15 éves koromig nem foglalkoztam egyáltalán fiúkkal. 16 évesen lettem először szerelmes,persze viszonzatlanul. 1 év bánkódás után letettem róla, rá két hétre megismertem a páromat, és egy hónappal később már együtt voltunk. Azóta is, immár fél éve :).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!