Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy fiúnak nagyon leadni az igényeit?
haveromnak van egy barátnője de nem illik hozzá nem szép és lányok is tettek már megjegyzést h hogy járhat ezzel ill mit eszik ezen.
Szerintem a haver bánja is kicsit. Tegye feljebb a lécet?
Miért van olyan h valaki nagyon leadja valaki meg nagyon felteszi a lécet?
"Érdemes egy fiúnak nagyon leadni az igényeit?"
Ehhez érdemes egy kicsit társadalmi szempontból megvizsgálni a dolgot. Ahhoz, hogy valaki férfinek számítson, nos, másképp nem lehet fogalmazni, de nőket kell dugnia, hisz ez számít férfiasnak, már az ősi társadalmakban is a promiszkuitás volt a férfiasság egyik legjellemzőbb attribútuma. Ez a beidegződés manapság is megvan az emberekben. Minden fiú arra vágyik, hogy elismerjék, mint férfit és, mint azt fentebb is írtam, ehhez egy megdöngetett punci kell, szóval ha tetszik, ha nem, a férfivá váláshoz, legalábbis a mainstream szemlélet szerint egy fiúnak dugnia kell, mindegy, hogy mit, csak nő legyen. Egyesek annyira komolyan veszik ezt, hogy képesek a legrondább bányarém lábai közé férkőzni csak azért, hogy elismerjék őt, mint férfit, a gond viszont ott kezdődik, hogy a modern kori feminizmusnak hála a nők túl-, míg a férfiak alul értékeltté váltak, így egy aránylag csúnya nőnek is olyan elvárásai vannak, amiket sok, aránylag jóképű férfi nem tud megugrani, így a férfiak elkezdik egyre lejjebb és lejjebb rakni a lécet, hogy puncihoz jussanak. A nők tisztában vannak fele, hogy egy fiúnak a férfivá váláshoz punci kell, ezt kihasználva pedig kvázi kőkeményen megadóztatják a puncihoz jutást, hisz egyedül náluk kapható ez, szóval kedvük szerint megszabhatják a hozzájutáshoz szükséges feltételeket.
"Szerintem a haver bánja is kicsit. Tegye feljebb a lécet? "
A haver valószínűleg pontosan a fentebb említett dolgok miatt van ilyen csajjal. Még egyszer: valószínűleg, nem pedig kétséget kizáróan, egy szóval se írtam, hogy ez egy mindenkire jellemző viselkedés, szóval még mielőtt valaki általánosítással vádol meg méltóztasson először legalább egy elégségest elérni szövegértésből.
"Miért van olyan h valaki nagyon leadja valaki meg nagyon felteszi a lécet?"
Ahogy azt írtam, a modern kori feminizmus (a 3. hullám), ami a kor egyik vezető ideológiája, már túllép azon, hogy "férfi=nő", ehelyett a "férfi<nő" képletet hirdeti. Eszerint a férfiak agyatlan ösztönlények, akik a világ minden bajáért felelősek és érezzék magukat megtisztelve, ha egy nő (legyen akármilyen rusnya is) méltóztatik szóba elegyedni velük, elvégre minden nő gyönyörű, csak a férfiak olyan tuskók, hogy nem látják az ő angyali szépségüket. Ez természetesen a nők tetemes részének a túlértékeléséhez vezet, a túlértékelt emberek pedig hajlamosak elszállni maguktól és olyan elvárásokat támasztani, amit ők maguk sem tudnak teljesíteni, nemhogy a férfiak, de a feminizmus szerint ez oké, egy nőnek joga van az ilyen elvárásokhoz azon egyszerű oknál fogva, mert ő nő és neki ez jár.
Tessék, remélem minden kérdésedre válaszolni tudtam, bár tudom, hogy nem szabad ilyen sokat írnom, mert az itteniek jó része képtelen értelmezni bármit is, ami 6 mondatnál terjedelmesebb.
Utolsó kettő egyáltalán nem értek egyet veletek. Én azért nem feküdnék le rondább nővel, hogy ettől legyek férfias. Kit érdekel mit gondol más, leszarom ha valaki emiatt nem tart férfiasnak ez az ő szegénységi bizonyítványát mutatja, ilyen idióta majmokhoz hozzá se szólok, mert süt róluk az ostobaság.
Elárulom nektek egy férfi akkor férfi, ha leszarja mások véleményét, magatokat kell férfinak tartani és nem arra várni, hogy egy cenzor mondja meg nektek férfiak vagytok e vagy sem.
Na és még valami mi a f...ért kell foglalkozni valakinek a magánéletével? Mindenki akkor dug amikor nem lóverseny az egész. Attól, hogy a farka benne volt egy pár nőben és megtapasztalt egy párat még nem lesz férfiasabb, nem a tapasztalattól lesz valaki később jó partner, hanem a hozzáállásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!