Milyen vga-t érdemes megvenni manapság ami 1-2évig még bírni fogja a játékok igényeit?
Úgy nadjából tisztába vagyok a dolgokkal melyik mit bír csak szerintem már van egy olyan felső kategóriás osztály amit nem éri megvenni mert nem tudjuk kihasználni. (pl: GTX 690 vagy HD 7970)
Pontos típust és márkát tudnátok írni.
Elvárásra ilyenre gondoltam hogy:
Full HD felbontás.
Magas részletesség+MSAA4X-8X
Elképesztő gyorsan fejlődik ez a piac. Hiába veszel most egy 7970-et, simán benne van a pakliban, hogy 2 év múlva már elavult lesz, és nem tudsz vele FullHD-ban, ultrán játszani, mert egyszerűen az architektúrája (azért gyorsan hadd jegyezzem meg, hogy az új Radeonok GCN architektúrája a mai legjobb.) lesz elavult.
Szerintem most vegyél egy 7850/7870-et, a maradék pénzt rakd félre, gyűjts hozzá és ha kevésnek érzed a 7850/7870-et, akkor vedd meg az aktuális ilyen árkategóriában mozgó kártyát.
CPUból most egy i5-2500K/i5-3570K bőven elég, ha meg később kevés lesz, egy Z77-es lappal tudsz rajta húzni még.
"(azért gyorsan hadd jegyezzem meg, hogy az új Radeonok GCN architektúrája a mai legjobb"
Hát, szvsz ez így nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!