Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 19 éves vagyok még csak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 19 éves vagyok még csak és 5-6 év múlva lesz aktuális számomra a gyerekvállalás, akkor már most hajtsam el azt a férfit, aki bevallottan nem szeretne gyermeket, vagy ennyire előre még nem érdemes gondolkodni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
5-6 év múlva nem valószínű, hogy ugyanazzal a férfival leszel együtt, akivel most összejöttök, illetve ha mégis, a férfi felfogása is változhat az évek alatt, szóval igen, felesleges ezzel foglalkoznod egyelőre.
2015. okt. 3. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Minek foglalkozol te a jövővel, mikor azt se tudjuk, hogy mi lesz holnap?

Élj a jelenben, fiatal vagy, szórakozz!

Egyébként egyetlen állandó, a változás maga!

2015. okt. 3. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért bátorkodtam ezt megkérdezni, mert eddig csak hosszú kapcsolataim voltak, iylen pár hónapos együtt járogatások eddig nem voltak az életemben. 15 évesen kezdődött egy másfél éves kapcsolatom, ami a korosztályunkban már hosszú periódusnak tudható be és 17 éves voltam, mikor egy két és fél éves kapcsolatba ugrottam fejest. Nálam az sem kizárt, hogy most, 19 évesen jöjjek össze azzal, akivel később családot alapítok, csak tudom, hogy ennek az esélye csekély. :)
2015. okt. 3. 14:00
 4/4 MolotovPunk ***** válasza:

Szerintem teljesen felesleges még ilyen dolgokon gondolkodnod.

Addig pedig lehet még több kapcsolatod is,mire 25-26 leszel...

Meg attól,hogy egyszer majd össze jössz megint egy pasival hosszú távra,akivel esetleg lesz egy közös gyermeketek,az nem azt jelenti,hogy veled fog maradni örökre...

Sok embert ismerek,aki egyedül neveli a gyerekét,pedig valaha ők is nagy szerelemben éltek.

2015. okt. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!