Gyerekvállalás szempontjából szerinted hova érdemes költözni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Olyan helyre gondolok, ahol van munkahely, meg lehet élni, de mégis gyermekbarát, vannak parkok, játszóterek, jó iskolák stb.
Tehát hol optimálisabb az országban?
2015. márc. 29. 12:47
2/14 anonim válasza:
Dunántúl..
Tiszántúl eszedbe ne jusson ha jót akarsz magatoknak.
3/14 anonim válasza:
én győri vagyok és el nem költöznék máshova... :)
4/14 anonim válasza:
Dunántúl, valahol az osztrák határ felé, én legalábbis arra mennék. Teljesen más világ, mint mondjuk itt Észak-Magyarországon. :)
6/14 anonim válasza:
Gyor szamunkra minden szempotnbol tojeletes, imadok itt elni:)
7/14 anonim válasza:
Budapest agglomeracio ahol kotott palyas kozlekedessel 30 perc a belvaros, pl fot göd vac dunaharaszti budakalasz stb
vagy a nagy varosok, Debrecen, Veszprem, de mindenkepp olyan hely ahol szoba johet egy kertes haz.
8/14 anonim válasza:
Most mi nem volt hasznos a válaszomban? Ez tényleg hihetetlen...
10/14 anonim válasza:
az Alföldre, ha nem egy mű gyereket akarsz.
Balaton-partról kerültem az Alföldre.
Egyszerűbb, de természetesebb minden itt.
Aki nem fél a kétkezi munkától meg az állatoktól, az megél itt is. Akár jobban, mint a Dunántúlon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!