Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli pasik nektek nincs olyan félelmetek hogy egyszer fog egy olyan nő jönni az életetekbe akivel egymásba szerettek?
Figyelt kérdés
Most 33 éves vagyok és szerencsére már 5 éve szingli. Teljesen jó így nincs egy személy akitől függhetek, teljesen magam ura vagyok. Anyagilag sincs semmi gondom úgy hogy csak 160 ezer a nettóm. Viszont ha jönne egy nő akivel egymásba szeretnénk, akkor lehet boldog lennék, de sok baj is van vele. Féltékenykedés, veszekedés, hisztik stb. függetlenségem oda stb. jaa és tuti anyagilag sem élnénk már így meg, ezért egy jobb fizetésű állást kell keresnem, ami tuti nagyobb stresszel munkával -hajtással járna, így nagyobb lesz az esélye annak hogy fiatalon valamilyen stressz betegség eljöjjön2018. jan. 10. 08:02
11/16 anonim válasza:
Ettől nem félek. Elenyésző az esélye, hogy belém szeressen egy nő. A kifejtésed meg értelmetlen. Mert azt minden épeszű ember tudja, hogy egy párkapcsolatban bizony mindkét fél alkalmazkodik és kompromisszumot köt. És azt is, hogy egyaránt van pozitív és negativ oldala. Tetszik, nem tetszik, így működik a dolog. Szóval hülyeség csak a rosszra koncentrálni és teljesen felesleges is.
12/16 anonim válasza:
Bár adná végre a sors, de sajnos az élet mást mutat(35F).
13/16 anonim válasza:
Nem félek, mert úgy sem lesz senkim.
14/16 anonim válasza:
Én egyenesen rettegek tőle! :D
43f.
15/16 anonim válasza:
# 6/14 Már őszintén, miért kéne veszekedni? Több lesz a fizud, vagy boldogabb leszel a veszekedéstől? Valami probléma van, azt meg lehet normál hangnemben beszélni.
16/16 anonim válasza:
Nincs. Ezt a dumát én már v 15 éve hallgatom.
Olyan rokonom is mondta ki már halott és az álláspontom nem változott. Szerintem nem is fog.
Ha jött is v ki a 15 év alatt (az a 4-5 ember) mindig udvariasan lezártam a témát.
Félelmük inkább a nőknek van, én több pánokoló 30-assal is összefutottam. A hírhedt óra. Tempus fugit. De ez nem az én gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!