Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szingli és a barátai sosem akarnak elmenni sehová? Hogyan keresel párt?
Én is egyedülálló vagyok,de a haverok sosem akarnak eljönni sehova.
Se bulizni,se moziba,sehova.
Ha ilyen magányos farkas vagy akkor hogyan keresel csajt/pasit magadnak?
netes társkeresőt inkább hagyjuk.
Sosem jutna eszembe csoportos keretek közt bármilyen jellegű partnert keresni, akkor sem, ha a barátnőim nem lennének otthon ülősek. Interneten szoktam keresgélni laza kapcsolatot általában sikerrel :) Az élőben folytatott ismerkedés nem az én műfajom, akkor valamiért azonnal besorolnak barát-zónába. Meg aztán írásban frappánsabban tudok fogalmazni. :)
23/N
Van ilyen Kérdező, igen, én is ilyen vagyok
sehogy se keresek csajt, én is rájöttem arra amire az első válaszadó: a párkapcsolatok feleannyit nem érnek mint amennyit kínlódni kell velük.
Inkább választom a nyugalmas szingli életet, sokkalta jobban járok!
Én ugyanebben a cipőben járok. Ismerkednék, de a tindert, badoo-t elengedtem, borzalmas a felhozatal. Nem, nem azért, mert én finnyás vagyok, szimplán nem jönnek be a magamutogató, bmw-vel pózoló, félmeztelen srácok. Többségében ezzel van tele.
Én szívesen bulizom, járnék el társaságba, de a barátaim nem szeretnek. Ha meg talizunk, és beülünk ide-oda, akkor velük foglalkozom,és nem ismerkedek.
Gáz :D
27L
Én ilyen vagyok, Kérdező
A barátaim nem járkálnak sehova
Nem keresek párt sehogy, a nőkből elegem lett egy életre, kb. a szúnyogok színvonalán vannak
Lehet engem is lepontozni a sutyerákoknak, szeretem látni ha igazam van, beismerni úgyse fogják még saját magunknak se, mert az ugye derogál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!