Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúlyos férfiak és nők hogy a fenébe tudnak
maguknak párt találni?
Figyelt kérdés
Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy maradjunk a kérdésnél, ne kanyarodjunk el a fogyás témakör felé. Köszönöm.
Nagyon sok tőlem kövérebb nőt látok jóképű férfiakkal együtt lenni, de férfiakat is láttam már csodaszép nővel.
Én sehogy. Mindig is bennem volt/van a félsz, hogy megalázás lenne a vége. Ezért soha nem is feküdtem neki igazan teljes súllyal a dolognak :). Amikor nagy nehezen mégis rávettem magam az ismerkedésre, a görcsölés és a tapasztalatlanság miatt nem jött össze. Úgyhogy harc helyett feladtam. Mára pedig megtanultam egyedülállóként is boldogan élni és már nem vágyom párkapcsolatra.
2018. jan. 29. 16:28
12/36 anonim válasza:
Ugyanúgy ahogy a vékonyak. Magukhoz hasonlót keresgélnek, válogatnak. Mindenkihez illik valaki.
2018. jan. 29. 16:36
13/36 Sunshinedoll válasza:
Mert rohadt szubjektív, ki mit szeret, kit mi zavar. Van, aki szerint szexis és jó az, ha valaki túlsúlyosabb. Mások meg pont, hogy a belsőre koncentrálnak. Most nyilván fontos az első benyomás meg a vonzalom, de ha valaki csak a külseje miatt van valakivel egy kapcsolatban, az hülye.
Ami neked kívülről nem szép, vagy nem vonzó, a pár tagjainak lehet, hogy pont az ideál.
Nem olyan kibszott lehetetlen kövér embereknek párt találni maguknak, elég furán tetted fel a kérdést :D Miért ne találnának? :D
2018. jan. 29. 16:37
14/36 anonim válasza:
Jól van, akkor fogyás témakör nélkül.
Túlsúlyos nők könnyen találnak párt, mert nagy a férfitöbblet, még egy kövér nő is kap heti 10 levelet társkeresőn.
A kövér pasas meg maximum hivatásost talál, vagy ha gazdag, akkor pénzvadász nőt.
2018. jan. 29. 16:43
15/36 anonim válasza:
Kövér lány vagyok, mindig találtam nekem tetsző pasit, aki a barátom akart lenni. Igaz, nem füttyögnek utánam az utcán, de ezen "előnyön" kívül semmi gondom nem volt soha a férfiakkal
2018. jan. 29. 16:43
16/36 anonim válasza:
15-ös jól mondja, a túlsúlyos nőknek egyáltalában nincs gondjuk a társkeresésben, ezzel szemben a túlsúlyos férfiak gyakorlatilag reménytelen helyzetben vannak.
2018. jan. 29. 18:09
17/36 anonim válasza:
Pont a minap lementem a sparba, és a kasszánál egy húsz év körüli dagi csaj ült. Pont azt néztem, hogy milyen szép nő lenne, ha lefogyna mert nagyon szép arca van. Aztán amikor én jöttem, vidáman rám köszönt, mosolygott és kedvesen figyelmeztetett egy két dologra azzal kapcsolatban amit vásároltam. Akkor jöttem rá, hogy ő így is szép, ahogy van. Nagyon erős kisugárzása volt. Még nő létemre is belepirultam. :D 26/N
2018. jan. 29. 18:11
18/36 anonim válasza:
A #15 válaszadónak van igaza. Végre egy lány, aki őszinte, nem az álszent, képmutató szöveget löki, amivel amúgyse tudna meggyőzni senkit se. Zöld kezet kapott!!!!
2018. jan. 29. 18:13
19/36 A kérdező kommentje:
175 cm vagyok és 100 kiló körül vagyok, de én soha nem találtam olyan férfit, akinek ez így tetszett volna. Nagyon sok férfival beszélgettem már, ismerkedtünk, a legtöbbjük egy idő után eltűnt, vagy, amint megláttak rólam egész alakos képet szintén felszívódtak. Nálam sajnos ez úgy van szinte mindig, hogy aki nekem tetszik annak én nem jövök be, akinek pedig én tetszek az nekem nem jön be.
2018. jan. 29. 18:22
20/36 anonim válasza:
Ez nettó baromság, megint csak a pasik sajnáltatják magukat.
Egy túlsúlyos nőnek is ugyanolyan nehéz a pártalálás, sőt, nehezebb! Egy nő felé milliószor nagyobb az elvárás, hogy dekoratív legyen, és a nyomás, hogy első pillantásra meg kell nyernie a másikat, különben esélytelen az ismerkedés.
Mondom ezt úgy, hogy én olyan korábbi válaszoló vagyok, aki azt írta, hogy van párja. Van, igen, de jócskán huszonéves voltam, mire rájöttem, hogy melyik típusú pasikat kell messzire elkerülni. Addig maximum közröhej tárgya voltam, vagy az a csaj, akit egyszer esetleg meg lehet dugni, ha jobb nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!