Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik lehetnek a több hónapnyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek a több hónapnyira nyújtott online ismerkedés buktatói?

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő: Én egy meglehetősen zárkózott, introvertált lány vagyok, élőben nehézkesen vagy egyáltalán nem tudok kialakítani új kapcsolatokat. Egyszerűen nem tudom legyűrni a kezdeti zavaromat, nem tudok feloldódni az első találkozásokkor, próbálok erősnek, magabiztosnak mutatkozni, de volt, mikor csak hebegtem-habogtam. Ezért az a néhány randipróbálkozásom is, ami volt, kudarcba fulladt emiatt, mintha leírtak volna már az elején, és nem kerestek soha többé. Így még mindig gyerekcipőben járok ilyen téren, ennél nullább tapasztalattal szerintem senki sem rendelkezik 20+ évesen, ami már meglehetősen frusztráló ilyenkor. Itt az oldalon ismertem meg pár éve egy fiút, akivel a kisebb-hosszabb levélváltások követték egymást, át is tértünk messengerre, ott is megtaláltuk a közös hangot, viszont neki akkor barátnője volt, én nem rondítok bele más kapcsolatába, így egy idő után el is sikkadt az egész, nem kerestem már többé. Január elején felkerestem újból, eléggé magam alatt voltam, eszembe jutottak a régi beszélgetések, és gondoltam, ez majd oldja valamennyire a magányosság érzésemet. A kezdeti messengeren való chateléseket felváltotta a telefon, majd kb. egy hete már napi szinten skype-olunk 2-3 órát. Most is gyorsan egymásra hangolódtunk, gyorsan múlik az idő a „közelében”. Már arról beszélünk, hogy milyen lesz az első személyes találkozó, ha hazajön 3 hónap múlva külföldről, merthogy ott vállalt munkát. Külön pozitívum, hogy nem erőlteti a szex témát, nem arra utazik, hogy jól megfektessen, ezt így ki is hangsúlyozta. Neki is eddig sikertelen párkapcsolatai voltak, amelyekben nem működött a kommunikáció, és mint mondja, olyat keres, akivel szellemi síkon is egymásra találnak. Ez eddig szép és jó, viszont félek, hogy ez is csak egy nagy rózsaszín lufi, és előbb-utóbb kipukkan. Hogy felmerül majd valami zavaró tényező élőben, és ő is eltűnik a semmibe, 4 hónapnyi, napi szintű beszélgetés, ismerkedés után. Létezik olyan, hogy ha már skype-on is megvan a szimpátia, akkor élőben valami bezavarjon? Hogy csak kialakítottam egy ideális képet róla, de mondjuk a személyiségének egyéb darabkái taszítani fognak? Ez a négy hónap mennyire számít hosszúra nyújtott online ismerkedésnek? Mikor lenne optimális találkozni? Ő azt mondja, már most úgy érzi, mintha már most a barátnője lennék, annyit tudunk beszélgetni, néha egészen apró, jelentéktelen dolgokról, mindig felmerül valami, amit jól ki lehet vesézni. Mivel,hogy vele gyakorlatilag már ismerni fogjuk egymást, úgy érzem, az ő tényleges közelében gyorsan fel fogok oldódni, nem úgy, mint egy idegen esetében, ezzel a részével megérzésem szerint nem lesz baj. Aki volt hasonló szituációban, szívesen várom az ő történetét, meglátásait is. Köszönöm, hogy végigolvastátok!
2018. jan. 29. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi mondjuk nem skypeoltunk, így valószínűleg nem fogod megszívni, de volt olyan, hogy éjszakákon át dumáltunk 2-3 hónapig és mikor találkoztunk, alig ismertem meg. Persze, hasonlított a srácra a képen, de megjelent egy tökmag kisfiú, aki mellett én díjbirkózó lehetnék és a varázsnak vége lett azonnal mindkettőnk számára.

Ami még lehet, bár ez inkább nálam volt, hogy ha nem hívnak randira pár héten belül, elvesztem az érdeklődésem és továbbállok. Ne szórakozzunk már, ha valaki tetszik, meg szimpi, nem tökörészek ennyit rajta. Nálatok a külföld indokolja mondjuk, de akkor is.

A másik, ami miatt én húznám a számat, a külföldi munka. Nálam az nem kapcsolat, hanem szenvedés, ha valaki ilyen 2 hét-1 hónapos időközökkel jelenik meg a melója miatt. Volt egy fantasztikus srác, akivel nagyon sokat randiztunk, mikor benyögte, hogy ő amúgy nyártól Londonban fog melózni és majd 2 havonta jön haza. Hát kösz, ebből nem kérek.

2018. jan. 29. 10:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kb. 3 éjszaka volt az első és utolsó hosszú csetelésem. Talán kis telefonálással. Nekem nagyjából tetszett élőben, de én neki egyáltalán nem. Jó nagy pofára esés volt. Utána 20-30 mondat lehetett az abszolút maximum randi előtt, vagy negyedórás telefon.
2018. jan. 29. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban ezt hogy nem tudjátok kiszűrni? :D ott az előlapi kamera és 1 mp alatt lehet készíteni egy szelfit. Ha ilyeneket nem küld akkor lehet nem ő van a képen vagy régi kép. Facebook profil is egyértelmű. Ha sok az ismerőse, a képe, posztolgat, évek óta fent van, akkor valós.
2018. jan. 29. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hasonló történetem van magunkról.

Mi egy online játékban ismerkedtünk meg kb. 10 éve, csak sima beszélgetésnek indult. Azonban már akkor is tudtuk, hogy 300 km választ el minket. Időközben nekem is volt kapcsolatom, neki is, a találkozásig így nem jutottunk el, de néha szoktunk beszélgetni. Aztán 2 éve jobban felvettük a fonalat, én előtte szakítottam, neki nem volt akkor kapcsolata. De találkozni nem tudtunk, mivel elég bonyolult volt az életem, költöztem, lakást vettem, munka, suli, minden összejött. Így 5 hónapig csak cseteltünk és telefonáltunk (skype nem volt), amíg végül találkoztunk. De addigra már tudtuk, hogy a másik kell. Én kicsit féltem, hátha élőben más lesz valami, de nem így lett. Eljött hozzám, és minden csodálatos volt, élőben is. Azóta együtt vagyunk.

26N, 30F

2018. jan. 29. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szintén online játék, mi az elején nem is akartunk semmit egymástól (vonzalom volt, de én hozzád hasonlóan nyuszi voltam, ő meg időközben becsajozott). Nem is hónapokig, hanem évekig voltunk barátok. Messenger, TS, később telefon. Mondjuk képet mi nem is nagyon láttunk egymásról, csak ami fent volt fészen, de mire odáig jutottunk, már jó ideje ismertük egymást.

300+ km, szóval nem is vettük komolyan, hogy ebből bármi lehetne. Jóval később találkoztunk, tervek szerint csak barátilag, persze igen gyorsan egymásra találtunk.

Én is olyan vagyok, mint te, alig-tapasztalat, zárkózott, zavarban lévő. Sose ment az ismerkedés, még barátilag is furán néznek rám új társaságban, amilyen ufó vagyok. :D Viszont az előzetes ismeretség sokat nyomott a latban, bár itt is voltam zavarban, de egyrészt hamarabb oldódtam, másrészt meg ő sem menekült el sikítva, mert tudta, hogy amúgy nem ilyen vagyok. :)

Szóval, nálunk nagyon jól sikerült a találkozó, négynapos hosszú hétvége lett a jön-megy utazásból.

Mi akkor nem jöttünk össze, a távolság meg a "nehogy-elrontsuk-a-barátságot" para miatt egyikőnk sem lépett igazán. Neki utána lett más, én elkönyveltem, hogy ennyi volt.

Aztán, mikor felköltözött a környékre kb. fél évvel később, újra megkeresett. Három éve vagyunk együtt, együtt is élünk, állítása szerint azóta is bánja, hogy nem mert lépni. Szóval, összességében hepiend. :)

2018. jan. 29. 13:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Velem olyan történt, hogy neten halál lazán, jófej srác volt, de élőben nem. Most van egy barátom akivel neten beszélünk vagy 6 éve(fura barátnak hívni valakit, akit sose láttam, de ha írok valamit, már előre tudom, mit fog reagálni). Bennem és szerintem benne se merült fel soha, hogy több legyen köztünk.
2018. jan. 29. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudtam végig olvasni. Áááá!
2018. febr. 2. 06:34
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
A netes ismerkedés halott, ott nem fogsz összejönni értelmes emberekkel. :D Hagyd inkább a fenébe az egészet és járd a saját utadat. :D
2018. febr. 2. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:
A lwgnagyobb probléma, hogy ezalatt a pár hónap alatt nem tudhatod hogy a másik hány különböző lányal jön össze, majd szakít. :)
2018. febr. 13. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!