Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élvezhetném újra az életet?
"Nincsenek nagy igényeim."
Talán ez a baj, mert igénytelen vagy, és nem fogalmaztad meg magadban nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak.
A kérdésed nem függ össze a párkereséssel!
Úgy élvezhetnéd, hogy célt tűzöl ki magad elé, motivációt keresel és megvalósítod a kitartásoddal és akaratoddal együtt.
Az élet célja nem a párkeresés, hanem az önmegvalósítás, önismeret, önszeretet. A többi csak utána jön.
Most az életet akarod élvezni vagy párt akarsz találni. A kettő nem feltétlen tartozik egy kalap alá :D
Nem tudom ezelőtt mennyire kerestél és próbálkoztál ténylegesen ismerkedni lányokkal, de szerintem Budapesten rengeteg hely van ahol ez megtehető.
Valoban egyre tobb a bise.. meg a leszbikussag. Mert talan azert mert a lanyoknak a gyengedseg kell,amit egynas kozott elvezik,plussz a rengetek mupenisz,stb. Egymast duu.inkabb meg,ferfi csak akkor kell nekik,ha gyereket,csaladot,vagy penzt akarnak. es nem tiltjak meg annyira mint a homokossagot.nekem sem volt csajom,de legalabb van penzem :) es elhetek meg a szuleimmel szulo lakasban.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!