Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek előfordulhat, hogy valaki úgy él e egy életet, hogy 1 percig nem élt párkapcsolatban?
27 éves srác vagyok és még soha nem volt barátnőm... Eddig nem foglalkoztam vele, főleg, hogy amúgy is későn érő típis vagyok. De azért mist már kezd feszéllyezni, zavarni a dolog.
Nem tartom magam egy ronda valakinek, viszont aznelmúlt években igencsak megszaladtak felfelé a kg-ok. Tudom, hogy ez csak az én hibám, igyekszem is leadni a felesleget.... Viszont egyáltalán nem vagyok egy bulizós típus. Zárkozott sem vagyok, de maximum haverokkal járok el sörözni, illetve egyéb programokra ha van időm...
Tudom, hogy így nem lehet ismerkedni, ahhoz nagyobb társaságba, szórakozóhelyekre kell járni.... Viszont eleve nehezen oldódom fel, nehezen ismerkedem és erre még rátesz egy lapáttal a hangom is, ami elég vékony srác létemtre...
Szóval, mostanában szinte félek az egyedülléttől.
Szerintetek van ikyan, hogy valaki ilyen szinten egyedül marad ?
Szerintem mindenkinek van esélye a párkapcsolatra, csak ahogy mondják az ember önmaga legnagyobb ellensége.
1. vagy túl nagyon az elvárások
2. nincs önbizalma - nem próbálkozik
3. jópár kudarc után fel is adja...
stb sorolhatnám még.
Ismerek egy nagyon ronda dagadt embert (nem is egyet), mindenkinek van családja. Nem mondom, hogy az asszony manöken, de családban élnek, szeretik egymást.
Igen, biztos van és milyen szerencsés lehet. :)
Ha újra kezdhetném az életet messzire elkerülném az összes nőt. Neked is ezt javaslom. :D 38/F
Igen és szerintem nem is elvétve. A nagybátyám így volt. Második szomszédnéninek, 70 évesen nem volt kapcsolata.
Pár házzal távolabb is van egy 50 körüli nő, na jó, neki van beütése. Neki sem volt idáig, szerintem, nem is lesz.
Igen, vannak ilyen emberek. Ismerek is párat, nekem olyannak tűnnek, akik mindig végtelenül szomorúak.
Szerintem nem próbálsz eléggé ismerkedni. 27 éves vagy és elmondásod szerint ronda sem vagy, akkor mitől tartasz? Meg amúgy ne várd, hogy majd a lányok környékeznek meg.
Szerintem csak egy kicsit kéne csak megerőltetned magadat, és ezt azért mondom, mert alapvetően én is egy zárkózott nehezen ismerkedő ember vagyok.
5-ös:
Ezt csak az értheti meg, aki benne van és a kutyának nem kell, hiába nem ronda. :) Biztos nem jártunk pakson és nincs olyan kisugárzásunk, mint a kigyúrt, gazdag csávóknak. :-)
Igazad van, de akkor mindenképpen azon kell dolgozni, hogy a kisugárzásunk meglegyen, mármint hogy legyen és jó is legyen.
Önbizalom, öntisztelet, önelfogadás...
De akkor meg ugye nem ezt a kérdést kéne feltenni.
Mert a válasz lehet mindig ebben.
Szóval saját magatokat kell legyőzni, meggyőzni. Mondhatni, mindennek ti vagytok az akadályai.
Én is voltam így, valóban nehéz ezeket a dolgokat megtanulni, elsajátítani, alkalmazni, de ha egyszer sikerül, akkor majd jó lesz :)
Elő.
De bármikor változtathatsz a gondolkodásodon a cselekedeteiden és magán az életeden.
Minden önbecsülés kitartás és szorgalom kérdése is.
Nem éri meg változtatni egy bizonytalan cél érdekében. :D
Ez olyan, mint, ha az ablakon dobálnám ki a pénzt és arra várnék, hogy majd egyszer csak többet fúj vissza a szél. :D
A nőknek a férfiak csak játékszerek és időnként le is cserélik őket. Manapság nincs sírig tartó kapcsolat, csak fölöslegesen belerakott idő és pénz az elválás napjáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!