Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat az ilyen férfi?
Azt mondja sok a dolga nem nagyon ér rá, de belemegy a találkozóba amikor elhívom. (pár nap múlva lesz a tali)
Biztosíték vagyok?
Pff... Az ilyenekre rávágnám egyből, hogy nem tesz nekem ezzel szívességet.
Utálom az ilyen nyögvenyelős embereket, akár férfi, akár nő. Undorító ez az "érezd magad megtisztelve" stílus. Senkivel nem mennék sehova így, csak ha tényleg vágyik rá, mártírkodás nélkül is.
Nekem is sok a dolgom, mégsem alázom meg ilyennel a randialanyom, hogy ezt elfingom neki. Megmondom, mikor érek rá és ennyi. Nem játszom a mártírt
... Szánalmas
Lehet csak játssza a nőt, aki várja az elhívást. Milyen szégyenletes így visszafele mi?
Attól még, hogy sok a dolga szoríthat időt a dologra. A kettő nem üti egymást. Sőt még pozitívum is lehetne nem? A sok dolga ellenére időt szorít rád, mert fontos vagy neki.
De lehet valami cső paraszt. Ki tudja. Lutri az egész.
Kérdem én ennyi infó alapján miért van mindenki halálra itélve ?
Találkozol vele és kiderül minden !
38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!