Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat az ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Azt mondja sok a dolga nem nagyon ér rá, de belemegy a találkozóba amikor elhívom. (pár nap múlva lesz a tali)

Biztosíték vagyok?

2018. jan. 28. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Pff... Az ilyenekre rávágnám egyből, hogy nem tesz nekem ezzel szívességet.

Utálom az ilyen nyögvenyelős embereket, akár férfi, akár nő. Undorító ez az "érezd magad megtisztelve" stílus. Senkivel nem mennék sehova így, csak ha tényleg vágyik rá, mártírkodás nélkül is.

2018. jan. 28. 14:59
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Reménykedik egy kósza dugásban, többet meg ne várj tőle. Na, kb. ezt jelezte.
2018. jan. 28. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Nem kell bonyolítani, sok a dolga mint mindenkinek, de időt szakít rád ez a lényeg. Majd talin kiderül hogy milyen lesz.
2018. jan. 28. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is sok a dolgom, mégsem alázom meg ilyennel a randialanyom, hogy ezt elfingom neki. Megmondom, mikor érek rá és ennyi. Nem játszom a mártírt

... Szánalmas

2018. jan. 28. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Megmondta mikor ér rá! Ennyi! Mit firtatjátok már. Nem húzta halasztotta, csak jelezte hogy közbejöhet valami.
2018. jan. 28. 15:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Furcsa, mert saját magától nem hozta volna fel és lassan már egy hónapja beszélünk.
2018. jan. 28. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet csak játssza a nőt, aki várja az elhívást. Milyen szégyenletes így visszafele mi?

Attól még, hogy sok a dolga szoríthat időt a dologra. A kettő nem üti egymást. Sőt még pozitívum is lehetne nem? A sok dolga ellenére időt szorít rád, mert fontos vagy neki.

De lehet valami cső paraszt. Ki tudja. Lutri az egész.

2018. jan. 28. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom...várj ki. Hamarosan kiderül, mit akar. Ne nyomulj nagyon, úgy hamarabb megtudod, mi az ábra.
2018. jan. 28. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
"Ccca, pfffú hát NAGGGYON elfoglalt vagyok, de ha kell megpróbálok kiütni egy pásztorórát abból a drága időmből..." Ennek csak egy toszás leszel ha belemész.
2018. jan. 28. 17:06
 10/10 mikeXxX ***** válasza:

Kérdem én ennyi infó alapján miért van mindenki halálra itélve ?

Találkozol vele és kiderül minden !

38f

2018. jan. 28. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!