Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit akarhat egy felnött férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egy felnött férfi egy tinilánytól?

Figyelt kérdés

Már régóta hallgatom töle, hogy tetszem neki, de azt sokaknak, így nem vettem komolyan, csak barátkoztunk.

Az a fajta fèrfi, amilyenröl a nök nagyrésze álmodozik, jóképü, jó humorú, és van kisugárzása. Mikor bent volt nálam munkában, a kolléganöim is megnézték rendesen. Viszont egy igazi szoknyavadász, rengeteg barátnöje volt már, és általában rövid ideig (max 1 év).

Én még szinte kamasz vagyok, csak annyiban különbözök a többi 21 átlag évestöl, hogy jó ideje dolgozom, és eltartom magam. Talán van egy kis élettapasztalatom, és volt már komoly kapcsolatom (éltünk együtt, szülök nélkülde itt ki is fújt.

Régóta hallgatom töle, hogy kapcsolatot csak velem tudna elképzelni, mert tetszik neki a személyiségem, de ez olyan minden nönek leadható sablon, mint a "szép a szemed", meg a "különleges vagy".

Van rá egyátalán bármi esély, hogy nem csak egy alkalomra kellek?

11 évvel idösebb nálam egyébként

2015. szept. 23. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy kérdező? Nem tudom, ezt így nehéz megítélni... Menj el vele pár randira, de ne feküdj le vele! Nézd meg, hogyan viselkedik veled.. Ezen kívül hallgass a belső megérzésedre!
2015. szept. 23. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Csakis rajtad múlik, hogy egyéjszakás kaland leszel vagy sem. Ragadd meg a tökénél fogva és megmarad melletted.

22/F

2015. szept. 23. 16:08
 3/9 A kérdező kommentje:

21 vagyok

Kérdeztem is már egyszer, most szexet akar, vagy kapcsolatot, azt mondta, kapcsolatot, mert a személyiségem fogta meg, nem csak a külsöm.

(Konkrétan azt mondta, jól nézek ki, de ilyen személyiséggel, mint nekem van, ha kevésbé lennék szèp is meg tudnám fogni)

2015. szept. 23. 16:13
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
bugyiszaggató szavak ezek...a viselkedését, tetteit figyeld és ne a szavait
2015. szept. 23. 16:15
 5/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
21 évesen már nem vagy tinilány. Tizenévesen még igen. A lényeg viszont, hogy nem lehet tudni, hogy csak egy alkalomra kellenél neki vagy tényleg komolyan tervezne veled.
2015. szept. 23. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

11 év nem olyan durva + te sem vagy már tini :-)

Szerintem csak duma részéről, de ezt csak Te derítheted ki.

2015. szept. 23. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Kipróbálod. Ha sokáig együtt lesztek akkor igaza volt, ha nem akkor meg dugtatok párat. Nem nagy dolog. Egy férfi ide vagy oda. Puncid meg úgysem kopik. 21/F
2015. szept. 23. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Leírhatná, aki lepontozott, hogy miért. Nem haragszom, csak nem tudom, hogy mi rosszat mondtam.
2015. szept. 23. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nehéz ez neked, de 21 évesen, egy komoly kapcsolat után nem vagy "szinte kamasz".

De a pasi nem túl bizalomgerjesztő, bár mondhat éppen igazat is.

Szerintem nyugodtan kezdjél vele, ha tetszik, - csak a szexet ne siesd el.

Ha 3-5 hónapot kibír úgy is veled, hát lehet, tényleg komolyan gondolja

2015. szept. 23. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!