Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők az ilyen helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők az ilyen helyzet mindenképpen gáz?

Figyelt kérdés

Biztos sokan feltették már a kérdést. Lány a buszon. Nagyon gyönyörű. Viszont ez hajnal 5. Ilyenkor az ember álmos, nyűgös, siet.

Viszont facebokon megtaláltam. Melyik a gázabb ? Élőben leszólítani vagy ráírni ?

2018. jan. 27. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ráírni nem csak gáz, de félelmetes is. Szólítsd meg a buszon, főleg ha minden nap együtt utaztok reggel.
2018. jan. 27. 12:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy nagyobb város kertvárosi részéből utazunk mindketten a városközpont felé, nem 5000 emberen át találtam meg :D De okés, köszi
2018. jan. 27. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen együtt utaztok, akkor inkább szólítsd meg élőben.
2018. jan. 27. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan megszólíthatod. Szerintem nem te vagy az egyetlen a világon, aki hajnalba szólít meg egy lányt :)

f.

2018. jan. 27. 12:31
 5/7 A kérdező kommentje:
félelmetes :D
2018. jan. 27. 13:01
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Az.Ha rám írna egy pasi, hogy minden nap lát a buszon és valahogy kinyomozta a facebookos elérhetőségemet, én ott helyben tiltanám le és soha többé nem mennék azzal a busszal. Szóval nem röhögni kell ezen, hanem belegondolni abba, hogy a nők többsége rendszeresen találkozik nagyon fura alakokkal akár élőben akár az interneten, és bármennyire is a jó szándék vezérel az ismerkedés során, talán nem neked kéne lenni az x-edik baromnak, aki cyber-zaklatja.
2018. jan. 27. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább élőben szólítsd meg, én annak örülnék jobban.
2018. jan. 27. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!