Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen anyagi helyzet vátható el egy férfitől 27 éves korára?
( munka , milyen fizetés, autó, megtakarítás stb)
Ti hogy álltatok akkor,
Mi az amit a nők elvárnak.
Vállalkozó, cégvezető, olajtársaság tulajdonos. A heti 4-5 ezres eurós semmi zsebpénz azért meglegyen. Minimum egy Lexus kategória. Megtakarításból pedig legalább egy-két plusz lakást lehessen venni, ha kell hirtelenjében.
De ezek így elég alapok, csak az átlag életszínvonalra elegek.
A pontos kor nem számít, és autója sincs mindenkinek, az a lényeg, hogy huszonévesen egy férfinak már legyen normális állása, melyben a beosztás és a fizetés ha nem is teljesen, de nagyban függ attól, hogy milyen fokú végzettsége van!
A haszonleső nőkkel nem érdemes foglalkozni, akik nem az ilyesfajta önállóságot értékelik, hanem azt, hogy a férfi minél gazdagabb legyen, és menő kocsival járjon!
Könyörgöm, hagyjátok már abba a b..romságaitokat!
Mi az, hogy mi várható el?? Minden ember más, más képességekkel.
Hiába akarsz gazdag lenni, ha nem tanultál vagy nincs meg hozzá a képességed, hogy pl. orvos, jogász, vagy vállalkozó legyél.
Most én hiába írom azt, hogy az autó nem lényeg, olyan munkád legyen, amit szeretsz - még ha nem is fizet annyit, úgyis leszavaztok.
27 évesen legyen munkád. Ennyi. Megtakarítás? Hát, mit tudom én, hogy mióta dolgozol, és mennyit kerestél. Tőled függ, hogy elb..sztad-e vagy félre pakoltad.
A nők nem várnak el semmit. Ti generáljátok a b...romságokat, amiket ige szerint terjesztetek!
Engem nem az érdekel, hogy a nők mit várnak el tőlem 27 éves koromra.
Nekem a célom, hogy legyen félretéve annyi pénzem amiből ha kirúgnak vagy felmondok akkor 6 hónapig kibirjam munka nélkül.
A második az, hogy ne legyen hitelem.
Egyébként meg a gazdagság nem attól függ mennyi pénzed van, hanem hogy mi van a fejedben. Nem véletlen, hogy a legtöbb lottónyertes vagy valóságshow nyerő ember, néhány éven belül csődöt jelent...
Én képzésekben gondolkodok, nyelvtanulásban pl. Autót egyáltalán nem akarok mivel én egy habár megyeszékhelyen lakok, kerékpárral vagy busszal bármit meg tudok közelíteni, az autó csak eszi a pénzt, és ha vennék nem magamnak venném, hanem annak a nőnek aki az autóm miatt velem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!