Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért fontos a nőknek, hogy mindig kapjanak valamit a férfitől?
nem mindenkinek fontos
nézz utána a szeretetnyelveknek :)
Ez szerintem a nők ősi ösztönével függ össze, mely szerint az életben nekik mindig kapniuk kell valamit, mindig valamilyen előnyhöz kell jussanak, mindig a férfi törődésére kell támaszkodjanak az életben maradásért. A férfi ajándéka a férfi törődésének jele, és ez biztosítja a nőt a védelemről és az ellátásáról. Nyilván a modern világ körülményei közt ennek szerepe megváltozott, de az ösztön megmaradt.
Amúgy érdemes megfigyelni, hogy ez a bizonyos ajándék mennyire fontos a nők számára, hogy anyagi természetű legyen. Ki lehet próbálni. Például szedjél egy csokor mezei virágot a nőnek, és első reflexből örülni fog neki, mert megint kapott valamit és odafigyelnek rá. Következő gondolata viszont nem az lesz, hogy a férfi fáradozott a virágszedéssel az ő kedvéért, hanem hogy basszus, mennyire smucig, hogy nem tudott venni egy szál vagy egy csokor virágot, vagyis annyi áldozatot nem hozott, hogy pénzt adjon érte, tehát ezzel a nő úgy fogja érezni, hogy kevesebbet ér a férfi szemében.
Ez ugyanolyan ösztönös dolog, minthogy a férfiak akkor is megbámulják a csinos nőket, amikor pedig otthon várja őket a bájos feleség. Az ösztönön azonban nem tudnak felülkerekedni...
Én azért szeretek dolgokat kapni a férjemtől, mert az azt jelenti, hogy napközben jártában-keltében eszébe jutottam, hiányoztam neki, gondolt rám, és törődik velem. Ja, és hogy “még mindig ismer”, úgy értem tudja, mit szeretek, észben tartja, “nem felejtette el”, vagy hogy is mondjam...
Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy szál szép virág az út széléről, vagy a kedvenc csokim a Tescobol, esetleg egy jó könyv, amiről úgy gondolta, érdekelhet.
Az összeg itt nem számít, a gesztus, és a mögötte lévő tartalom a lényeg.
Miért, neked nem esik jól, ha a párodtól kapsz valamit csak úgy, mert gondolt rád?
22/N
Nekem a párom (fiú) pont ugyanúgy igényli a kirándulásokat,ha nem jobban.
Az ajándékozás szerintem a szeret egyik jele,hogy veszi a fáradtságot,keres,jobban megakarja ismerni az ízlésed.-hozzáteszem az én szeretetnyelvem is az ajándékozás. Adni jobban szeretek,mint kapni,de azért valahol visszaigazolás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!