Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak ha egy férfitől csak párkapcsolatot akarnak a nők?
Lehet, hogy úgymond rendes pasi vagy, akit "férjnek valónak" gondolnak.
22/N
3#vagyok
Sejtelmem sincs, hogy lehet laza szexkapcsolatot összehozni. Engem semmivel se lehetne rávenni. A barátnőim is mind komoly kapcsolatban vannak, vagy ilyet keresnek.
De biztos van olyan lány, aki szintén beéri ennyivel. "Csupán" őket kell kiválogatni a tömegből.
Esetleg kérdezd meg az ismerős srácokat, kik azok a csajok, akiket könnyű volt elvinni egy menetre. ;)
"7. Viszont mi férfiak 80 százaléka lazát akar"
7 vagyok és férfi
Ez egyáltalán nem igaz, hogy a férfiak 80%-a lazát akar (persze az ilyen tini korból épphogy kiesett egyetemisták még igen, de 30 felett azt mondanám, hogy az ismerősök/haverok/kollégák max 20%-a utazik egy éjszakásban a többiek mind komoly kapcsolatra, családalapításra keresnek nőt, még akkor is, ha nem feltétlen holnap akarunk gyereket, de jó lenne megtalálni azt a nőt, akivel pár év múlva majd igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!