Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért veszik a nők a közeledés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik a nők a közeledést atrocitásnak egy csúnya férfitől?

Figyelt kérdés

Haverom magas izmos jóképű, én meg sajnos egyik se. Elmentünk csajozni és amíg engem az összes csaj elküldött a búsba sokszor sértően - mert hát alacsony és vékony vagyok és többen is voltak ezért meg merték tenni. Amelyik nem is volt goromba az is kikérte magának hogy egyáltalán hozzászóltam, mintha akkora bűn lenne.

A haveromal viszont többen face-t cseréltek egyik a számát is megadta, kipróbáltuk és tényleg ő volt.

Ja igen, ugyan azokról a lányokról van szó. Haverom egyébként házas szóval csak a poén kedvéért vállalta be a dolgot.

2017. okt. 27. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az állatvilágban, például az oroszlánoknál nem lennél alfa hím, nem csak lerúgna magáról egy nőstény ha meg akarnád dugni, de még szét is tépne az alfahím. Szóval még mindig szerencsés vagy.
2017. okt. 27. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
19%

Általánosítás.

Ez nincs így.

2017. okt. 27. 19:54
 3/10 A legrosszabb ***** válasza:
19%
A jóképű, elegáns, diplomás, felső tízezerbe tartozó atomkannak mindent szabad. Egy önmagából mindent kihozni megpróbáló csepeli szakmunkás örüljön, ha egy nő 5 méteren belül megközelíti.
2017. okt. 27. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Majd 30-35 között vetik rád magukat :D
2017. okt. 27. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
A nöket csak a külső érdekli, emiatt nem csodálkozom,hogy így jártál. Az hogy érdekli őket a személyiség, intelligencia stb.csak maszlag. Kölyök koromban is a kis csajok a helyes fiúk után nedvesedtek,ugyan ezt tapasztaltam tini koromban,majd felnőtt korban is. Az mindegy volt,hogy a hülye gyerek egy kettest alig tudott egy semmi szakképzőben összeszedni,az volt a lényeg,hogy milyen helyes. Az életem teszem rá,hogy egy több diplomás tanult nő eléállna egy jó képű kigyúrt ép szakmunkást elvégzett férfi,vagy egy ronda,de egyetemet végzett férfi, a nő az előbbit fogja választani. Aztán késöbb ha kiderül,hogy még egy nyomorék érettségije sincs,az se baj,mert ilyenkor jön az,hogy nem egy papírtól függ a műveltség,intelligencia,pedig szó sincs arról,hogy bármennyire is tanult művelt lenne a jóképű "barátunk" csupán jó külső adottságokkal rendelkezik és ez bőven elég a nőknek,sőt csak ez számít.
2017. okt. 27. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Akárhogy lepontozhattok görcsös fájdalmatokban,az igazság igazság marad. Különben én magam már évek óta nem keresek társat, elég volt a nők hülyeségeiből, átlátszó betanult sablonos kifogásakból. Nagyon jól megvagyok egyedül is, főzök,mosok takarítok magamra. Dolgozom, megtudom venni magamnak amit akarok, ennyi,de annak ellenére,hogy nem keresek senkit, az igazságot le kell írnom, ne hogy valaki hamis illúziókban ringassa magát,mint ahogy én tettem annak idején,amikor az időmet társkeresésre pocsékoltam.
2017. okt. 27. 20:33
 7/10 Diavolino44 ***** válasza:
55%

Ez tuti nem igaz, nem ertem miert kell a valosagot igy ferditeni.

Az, hogy te kesbbe voltal sikeres elhiszem, de hogy a csajnak nem tunik fel, hogy kis elteressel ket pasi is odamegy hozza az szinte lehetetlen foleg, tobb lannyal tesztelve.

Amugy az ismerkedesben masszivan benne van a kulso, s ha kulsod nem jo, akkor massal kell kitunni, pl magabiztosaggal es jo dumval. Ez neked nincs kulonben te is kaptal volna elerhetoseget.

2017. okt. 27. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Ha valaki átlagos vagy ronda külsővel magabiztos,akkor ez a reakció rá: " Ennek mire van ekkora arca?" Dumára: "Istenem,de erőltetett szöveg!" Jó lenne már felfogni,hogy csak a jóképűeknek adnak esélyt a nők,semmi duma,meg magabiztosság meg fene tudja már milyen sablonos közhelyeket szoktatok még ilyen kérdésekhez írkálni. Ezeket egyébként tapasztalatból írom,amiket átéltem vagy ismerőseim éltek át. Nem ilyen "tündér mese" amit ti itt előadtok.
2017. okt. 27. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Amit tapasztaltam,abban biztos vagyok,hogy az igaz,hiszen megtapasztaltam,de amiketbti ide írkáltok azokat nem tapasztaltam,tehát nem tudhatom,hogy igaz-e. Ilyen állítást bizonyíték nélkül pedig valótlannak titulálok,hogy: "Az én párom sem jóképű,sőt az elején nem is tetszett,de a személyiségével megfogott". Hova tovább az ilyen állítás nem hogy valótlan,hanem egyenesen hazugság, egy nő sem ad esélyt olyan férfinak,aki nem.tetszik neki, még egy 10 percre sem,nem hogy annyi ideig találkozgassanak,hogy a férfi bizonyíthassa,hogy milyen a személyisége. Kész vicc, amit itt összehordanak :)
2017. okt. 27. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:

"Amelyik nem is volt goromba az is kikérte magának hogy egyáltalán hozzászóltam, mintha akkora bűn lenne. "

Akkor nemcsak a külsővel lehet a gond hanem az egész kisugárzásoddal. Legalábbis ha ez gyakran előfordul. Mert 1x-2x könnyen megesik, hogy furán reagál egy lány de ha gyakran akkor ott már van valami gond.

Nekem anno a hangommal volt gond, eszméletlen előnytelen volt és amikor megszólaltam akkor már a szimpátia is alacsony volt felém. De szerencsére sikerült megváltoztatni a hangomat.

Nem tudom pontosan mi lehet a gond veled de amit írtál, hogy alacsony vagy azon lehet kompenzálni gyúrással.

2017. okt. 27. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!