Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya fiúnak nem lehetnek igényei a lányokkal, nőkkel szemben?
Tizenéves vagy hogy ennyire nem tudod?
Csúnya fiúként még alkalmi kalandot is nehéz összehozni.
Ha a csúnyaság mellé alacsony is vagy, akkor meg felejtsd el a nőket.
Szerintem eleve ha valaki úgy indul párkeresésnél, hogy "na nekem csak is ilyen és ilyen ember kell" akkor meg van lőve a kezdetektől. A párkapcsolat nem piac. Normális esetben találkozol valakivel aki megfog, akivel jól érzed magad, aki vonzó számodra. De hidd el nekem, hogy ő közel sem olyan lesz, mint az általad támasztott igények.
Alapvetően fölösleges is azon gondolkozni, hogy milyen embert akarsz, hiszen a hasonló emberek mindig megtalálják egymást. Ha egy rendes, értelmes, értékes ember vagy, akkor találni fogsz hasonló nőt magad mellé.
Viszont úgy sosem szabad hozzáállni, hogy "mindegy, csak legyen valaki". Ha valaki nem vonzó számodra, vagy valamit nem tudnál tolerálni benne, akkor ne alkudj meg, csak hogy legyen barátnőd hanem keress tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!