Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya alacsony pasiként sosem lehet már barátnőm?
Elmúltam már 30 éves és még sajnos nem állt módom eddig megtapasztalni, hogy milyen jó lehet a testnedvek cseréje és most nem kell mindenféle rosszra gondolni.
Szerintetek, ha eddig sem sikerült akkor ezután sem fog már ? Elvégre nem tudok megnőni :((
#1 177cm.
#2 Ez olyan mint amikor az Államokban többszörösen ítélnek életfogytiglanra ? :((
177 cm neked alacsony???
Hát veled k....rva nagy gáz van :D :D
A barátom 173 cm, én 174 cm, 3 éve együtt vagyunk. A barátomra folyamatosan rászállnak a nők, igen még a magasak is.
Ja a barátom 33 éves, én 23 ;) És neki volt már 5 hosszú kapcsolata, és tényleg ha bulizni megyünk vagy más hivatalos eseményre, folyamatosan tapadnak rá a nők.
Tudod miért? Mert nagyon ad magára, olyan karizmatikus férfias erős kisugárzása és személyisége van ami nagyon ritka, és erre tapadnak a nők.
Úgyhogy te vagy a lúzer barátocskám.... 177 cm az az átlagos kategória. Az alacsony 170 cm körül van.
Javaslom h menj el egy profi pszichológushoz...
#8 és szerinted a nők talpára van nőve a magassarkú?!
Amúgy, ha ez zavar, akkor ne buliban ismerkedj, hanem sporteseményeken, kiránduláson stb. ahol igenis megmutatkozik, hogy sok az alacsony(abb) nő, te pedig megfelelő magasságú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!