Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya alacsony pasiként sosem lehet már barátnőm?
Elmúltam már 30 éves és még sajnos nem állt módom eddig megtapasztalni, hogy milyen jó lehet a testnedvek cseréje és most nem kell mindenféle rosszra gondolni.
Szerintetek, ha eddig sem sikerült akkor ezután sem fog már ? Elvégre nem tudok megnőni :((
180 alattival? Ja, hogy csak ennyi a probléma?
Vegyél egy 3 centis vastagságú talpú cipőt és probléma megoldva.
A csajok nem fognak kilépetni a cipődből és mérőszalaggal méregetni;)
Nem hiszem el, hogy a magasságod miatt nem volt még barátnőd.. Uncsim még 170 sincs, mégis volt már rengeteg barátnője, mert olyan a kisugárzása és a humora, ami vonzza a nőket. De van olyan ismerősöm aki meg csak 161-162cm körül van és érdekes, hogy neki is volt már barátnője..
Akkor most én is siránkozhatnék, hogy nő létemre csak 155cm vagyok, jóval az átlag alatt!
De én még soha nem láttam olyat, hogy valaki a magassága miatt nem talált senkit.
Szerintem valami más áll nálad a háttérben nem a magasság.
"De igen 170 már esélytelen ahogy látom mert a nők magassarkút akarnak és nem tudnak felnézni a férfire."
Ezzel viszont tényleg nem tudok vitatkozni. Nem azt mondom, hogy egyetlen <=170-es palinak sincs barátnője, de tapasztalataim szerint nekik is csak azért vannak, mert más téren elképesztően tudnak kompenzálni. Két példa:
1. Egyik csoporttársamról megtudtam, hogy egy szexmániás csajjal jár évek óta és a többiek mondták, hogy akkora a pénisze, mint egy kígyóuborka (kolisok és egy focicsapatban is játszanak (közös zuhanyzás ugye), szóval simán hiszek nekik). A csaj csakis azért van vele, mert kvázi éjjel-nappal dugnak. Mondjuk a barátnője sem egy nagy eresztés, mert elképesztően buta és csak a külsejét tudja felmutatni.
2. Volt osztálytársam kb. 168-172 körül lehet. Már több barátnője volt, de annyira tele van pénzzel, hogy egy méregdrága BMW-je és saját lakása van. A szülei pedig egy rohadt nagy cég tulajdonosai.
Szóval ennyit ér a mézes-mázos magyarázgatás, amit itt leművelnek a csajok azon címszóval, hogy "Ismerem Pisti bátyjának haverjának unokaöccsét, akinek 170 magasan is van barátnője, szóval ne panaszkodj blablabla".
Kérdező, téged is talán meg tudlak érteni, mert lehet pesti vagy és ott - főleg a nyüzsgő fiatalos környékeken (egyetem, kávézók, sétálóutcák stb.) valóban magasabbak a férfiak, de még mindig azt mondom, hogy önmagában a 177 centid nem lenne vészes, ha nem vagy férfiatlanul ronda. Én pl. helyes vagyok (bizonyos csajok szerint), de 170 mélyen tényleg nincs esélyem. A te magasságoddal viszont én simán tudnék barátnőt szerezni. Persze tiszteletben tartom a véleményedet csak annyira nem lenne okod panaszkodni, mint ahogy itt előadod. Ha benne vagy, egy privát képcsere mellett szívesen beszélgetnék veled.
17-es kommentelő voltam. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!