Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van köztetek olyan alacsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan alacsony pasi, akinek már régen vagy sosem volt barátnője? Fel a kezeket!

Figyelt kérdés
Én 170 vagyok (24 éves), sosem volt barátnőm és nem tudom, hogy egyéb oka lehet ennek vagy tényleg ennyire nehéz lehet az alacsony pasik élete. Szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat. Írjátok le, hogy hány évesek, milyen magasak vagytok, mióta nincs barátnőtök és eddig hány kapcsolatotok volt.

2017. okt. 21. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Én 185 körül vagyok és nekem se volt még, szóval nem csak ez lehet az oka.

26F

2017. okt. 21. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
én 169 és 171 között ingadozok, nem volt tán fél évem se valamiféle kapcsolat nélkül. (60f)
2017. okt. 21. 23:03
 3/10 anonim ***** válasza:
24 éves, 165cm magas és még nem volt barátnőm.
2017. okt. 21. 23:19
 4/10 anonim ***** válasza:
32, jelen, 167 magas. Nekem már mondták, hogy probléma a magasságom, de amúgy inkább a balszerencsén múlt, mivel aki bejött annak én nem vagy foglalt volt és azért nem. Nehéz ügy, főleg, ha csendesebb az ember, nem dumagép.
2017. okt. 22. 01:13
 5/10 anonim ***** válasza:

173 vagyok es 25 eves.

Egy eve vagyok kb solo,viszont volt mar magasabb baratnom is (175) es nem emiatt lett vege.

2017. okt. 22. 09:18
 6/10 anonim ***** válasza:
173 cm vagyok, de ez nem jelentetett még problémát. Félénk vagyok és nem merek kezdeményezni, de szerencsére a lányok kezdeményezőbbek és kitartóbbak és ügyesebben is udvarolnak, így ezt rájuk hagyom.
2017. okt. 24. 06:34
 7/10 anonim ***** válasza:

170 cm vagyok 30 éves szűz.

Rohadt apám miatt lettem ilyen törpe. Őt is zavarta a törpesége, erre tovább adta a selejt gént. Milyen szemét volt, pofátlan.

Most meg mikor veszekedek vele ez miatt, védekezik, hogy bátortalan vagyok, meg ez is meg az is ekkora stb...

Kérdeztem tőle hogy mert gyereket csinálni ilyen törpén ? Miért volt ilyen szemét ?

2017. okt. 24. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

amúgy ezt én írtam

Ugye tudjátok, hogy gyereket nekünk nem szabad csinálni.

Én nem tudom megemészteni hogy másik ember miatt kell leszenvednem az életem, és még mennyi szenvedés vár rám, ha nem ölöm meg magam... én 14-15 éves korom között nőttem utoljára.

2017. okt. 24. 23:43
 9/10 A kérdező kommentje:
#8: 170 mélyen elismerem, hogy nekem is jócskán van okom panaszkodni és emiatt én sem vagyok mentálisan komplett, de te még nálam is bőven túlteszel. A te vergődésed inkább izzadságszagú és röhejes. Inkább hozzám hasonlóan törődj bele, hogy sosem lesz normális kapcsolatod és éld tovább az életedet, de ez a sajnálkozó kanosszajárás alacsony pasiként is inkább röhejes számomra.
2017. okt. 25. 00:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Mért nem mentek el olyan világrészekbe, ahol alacsonyabb az átlagmagasság?

Ott van egész Ázsia, fél Afrika, Dél-Nyugat-Európa, Közép- és Dél-Amerika.

2018. márc. 8. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!