Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan alacsony pasi, akinek már régen vagy sosem volt barátnője? Fel a kezeket!
Én 185 körül vagyok és nekem se volt még, szóval nem csak ez lehet az oka.
26F
173 vagyok es 25 eves.
Egy eve vagyok kb solo,viszont volt mar magasabb baratnom is (175) es nem emiatt lett vege.
170 cm vagyok 30 éves szűz.
Rohadt apám miatt lettem ilyen törpe. Őt is zavarta a törpesége, erre tovább adta a selejt gént. Milyen szemét volt, pofátlan.
Most meg mikor veszekedek vele ez miatt, védekezik, hogy bátortalan vagyok, meg ez is meg az is ekkora stb...
Kérdeztem tőle hogy mert gyereket csinálni ilyen törpén ? Miért volt ilyen szemét ?
amúgy ezt én írtam
Ugye tudjátok, hogy gyereket nekünk nem szabad csinálni.
Én nem tudom megemészteni hogy másik ember miatt kell leszenvednem az életem, és még mennyi szenvedés vár rám, ha nem ölöm meg magam... én 14-15 éves korom között nőttem utoljára.
Mért nem mentek el olyan világrészekbe, ahol alacsonyabb az átlagmagasság?
Ott van egész Ázsia, fél Afrika, Dél-Nyugat-Európa, Közép- és Dél-Amerika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!