Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában ki nem állhatják, ha a nők "aranyosnak" tartják őket. Hölgyek, és mi a helyzet, ha ezt a férfiak mondják nektek?
El tudom képzelni, hogy ez egy nőnek is lejöhet negatívan. Mert gondolkodhat így: "Ha aranyosnak tartanak, akkor biztos kislányos vagyok, és semmilyen szexuális kisugárzásom nincs. Márpedig én egy erős, felnőtt nő képét szeretném mutatni."
Tulajdonképpen a férfiaknak is lényegében ugyanez a baja ezzel a szóval, csak a különbség az, hogy egy nő vonzerejét, kelendősését ez nem csorbítja, sőt, javítja. A férfiaknak meg tőr a szívébe, és burkolt figyelmeztetés a nő részéről, hogy max. barátságot tud felajánlani, semmi többet.
Lehet ebben valami? A nőknek is lejöhet negatívan ez a szó? Ti mit éreztek, ha egy pasi azt mondja nektek, hogy "aranyos vagy"? Nálatok nincs ennek a szónak ilyen hervasztó, lelombozó ereje, mint a pasiknál?
Helyzetfüggő.
De én ezt úgy reagálom le,hogy ,,ez rosszabb mintha leb_ziztál volna."
Aranyos egy kisfiú inkább vagy ha olyat mondok akkor ha azt mondja az pozítivum de ha csakúgy extrém gáz.
Egy FÉRFI az FÉRFI nem aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!