Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kelendőek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kelendőek az ilyen férfiak, van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy visszafogott csendes aranyos intelligens férfival. Én eddig úgy vettem észre hogy az ilyen férfiak nagyon ritkák, általában nagymenőek, nagy a szájuk , állandóan az anyagi helyzetükkel jönnek, első második randin már meg akarnak csókolni, mindjárt szexet siettetik és társai, úgy érzem nagy szerencsém van hogy végre egy ilyen férfival találkoztam aki abszolút nem ilyen.

Mennyire félhetek, mennyire kelendő egy ilyen férfi?

2018. jan. 25. 21:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%
Manapság az ilyen férfiak a kutyának se kellenek, mióta a társadalom a törtetést, az erőszakot díjazza (gy.k. az erősebb kutya bszik). Tehát ha az illető férfi szingli, akkor nagy valószínűséggel emiatt az. Ha mégis kapcsolatba kerül egy nővel, jó eséllyel a friendzónában végzi.
2018. jan. 25. 23:49
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne félj emiatt, nem fogja senki az égvilágon lecsapni a kezedről. És ő se fog nagyon nagy eséllyel ott hagyni, hiszen nem valószínű szerintem, hogy sok interakciója lenne nőkkel (saját tapasztalat alapján).
2018. jan. 25. 23:58
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

Semennyire....

Ilyen vagyok, és ilyen nőt keresek, mindhiába....

2018. jan. 26. 01:18
 24/26 anonim ***** válasza:
26%

Kelendőek, nagyon kelendőek és ezt férfiként jelentem ki.

De néhány félreértést és tévhitet tisztázni kell:

1) nem csak 2 szélsőség létezik, hogy végtelenül aranyos és bunkó nagymenő

2) a csendes, visszahúzódó és aranyos férfi az nem életképtelen, komplexusis, kimmunikációra

2018. jan. 26. 08:57
 25/26 anonim ***** válasza:
29%

Kelendőek, nagyon kelendőek és ezt férfiként jelentem ki.

De néhány félreértést és tévhitet tisztázni kell:

1) nem csak 2 szélsőség létezik, hogy végtelenül aranyos és bunkó nagymenő

2) a csendes, visszahúzódó és aranyos férfi az nem életképtelen, komplexusos, kommunikációra képtelen púp

3) egy határozott, extroverált férfi sem nagyhangú, üvöltöző állat

4) ismerek személyesen is tényleg rendes, visszahúzódó férfit, és van párjuk. De ezt nem ők állítják magukról, és nem is így reklámozzák magukat.

5) főleg itt a gyakorin aki rendes-kedves-szerény-csendes-aranyos-intelligens férfiként jellemzi önmagát és nem érti, hogy muért kerülik a nők amilyen messziről csak lehet a valóságban, gyűlölködő, irigy, rosszindulatú, kommunikációra képtelen, párkapcsolatra alkalmatlan pszichológiai eset, aki élőben köszönni sem mer, de 2 hozzászólással lejjebb a gyakorin már fröcsögve a nőket hibáztatják mindenért.

2018. jan. 26. 09:13
 26/26 anonim ***** válasza:

A visszafogott, csendes, intelligens férfiak akkor kelendőek, ha jóképűek vagy gazdagok. Ha pedig nem, a lőtéri kutyának nem kellenek, legjobb esetben frienzóna.

Az ilyen férfiak pont hogy NEM nagymenők, nagyszájúak, és a szexet sem siettetik, szerintem te a bulikirály menőmanókra gondoltál a kérdésed második felében.

"A gyakori kérdéseken jelen lévő férfiak nem mérvadóak a való élet szempontjából. Lehet 10 kérdés is amelyet ugyanaz a pasi írt ki."

Nyilván, amikor nem a ti vélt igazatokat támasztják alá, akkor nem mérvadóak. Ha viszont igen, akkor rögtön előhozakodtok velük. Ez már csak így megy :D

" a csendes, visszahúzódó és aranyos férfi az nem életképtelen, komplexusis, kimmunikációra"

Ezt az itteni férfigyűlölő csőcseléknek is magyarázd meg, drukkolok hogy sikerüljön.

"egy határozott, extroverált férfi sem nagyhangú, üvöltöző állat"

Minél több nő veszi körül, annál többet engedhet meg magának. Amiből sok van, az inflálódik. Ez egyszerű közgazdasági tény.

"főleg itt a gyakorin aki rendes-kedves-szerény-csendes-aranyos-intelligens férfiként jellemzi önmagát és nem érti, hogy muért kerülik a nők amilyen messziről csak lehet a valóságban, gyűlölködő, irigy, rosszindulatú, kommunikációra képtelen, párkapcsolatra alkalmatlan pszichológiai eset, aki élőben köszönni sem mer, de 2 hozzászólással lejjebb a gyakorin már fröcsögve a nőket hibáztatják mindenért."

Csak kibújt a troll a zsákból a végére, köszönöm. Jól megmondtad a csúnyarossz szűz nyomi lúzereknek, erős vagy és bátor, kongratyülésön. Ugyanazt műveled pepitában, mint az ún. "nőgyűlölők", plusz még szenvelegsz itt, hogy te mennyivel jobb fej vagy. Hánynom kell ettől az undorító kivagyi legalja prosztó stílustól.

A mínuszt pedig kaptad is.

2018. okt. 28. 02:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!