Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan ered az a tévképzet, hogy a magyar nők kelendőek külföldön, a magyar férfiak meg nem?
Rengeteg magyar fiatalt ismerek, akik kiköltöztek külföldre, Nyugat-Európába. Sokan nyilván úgy mentek, hogy alapból párban, de azok közül akik egyedülállóként mentek ki, egyetlen egy nőt sem ismerek, akinek echte nyugat-európai pasija lenne. Vagy talált egy magyart kint, vagy valami retkes balkáni vagy portugál pasit sikerült összeszednie (portugálok a leglenézettebb kisebbség közé tartoznak kint). Tehát a lényeg az, hogy egyiknek sem nyugati árja pasija lett, hanem szintén egy alacsony státuszú bevándorló.
Viszont olyat 3-at is ismerek, hogy magyar pasinak, eredeti nyugati nője lett, nyugati felmenőkkel, és mind szépek is, abszolút. A legmeglepőbb, hogy a volt gimis osztályom top 3 legrondább pasija közül kikerültnek egy gyönyörű angol nője van már évek óta, bár igaz, hogy a külseje ellenére sikeres volt itthon is a nőknél, mert erős kisugárzása és önbizalma van.
Miért van itthon mégis az a közhiedelem, hogy külföldön csak a magyar nők a kelendőek, de egy magyar pasi az meg esélytelen kint a nőknél? Honnan ered ez a sztereotípia?
Én nem tudom, hogy a magyar pasik kelendőek-e kint vagy nem, én kettőt ismertem csak kint, mindkettőnek magyar barátnője volt.
Nekem a párom is külföldi volt és ismertem itt is és kint is vegyes párokat, egytől egyig a nő volt magyar és a pasi külföldi. Persze mindez lehet véletlen, de gondolom ha más is így van vele, ebből levon következtetést.
"eredeti nyugati nője lett, nyugati felmenőkkel"
anyám "-.-
Nem pont mindegy, honnan származik? Értelmesebb körökben azt nézik, milyen ember.
Amugy csak hogy a kérdésre is válaszoljak: nem egy keleti (orosz) nő ismerősöm ment hozzá gazdag német férfihoz (ügyvéd, orvos, stb), és már gyerekeik is vannak.
Szánalmas ez a gondolkodásmód, komolyan -.-
Gondolj bele, kellenék én egy keleti lepedőbe csavart embernek? A nőknek itthon nyugatabbi a felfogása, mint a férfiaknak.
Nyilván a felvilágosult férfiak kint is, itthon is találnak párt. A nők meg, akik szeretnek otthon csücsülni, nem fognak svéd férjet fogni.
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy legalább 10 nőismerősöm van, akinek külföldi férje van. Közülük 3-an itthon élnek, többiek külföld.
És van legalább 5 férfi ismerősöm, akik már legalább 5 éve külföldön élnek-dolgoznak, komoly kapcsolat nélkül. Nőből pedig egy ilyet sem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!