Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kelendőek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kelendőek az ilyen férfiak, van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy visszafogott csendes aranyos intelligens férfival. Én eddig úgy vettem észre hogy az ilyen férfiak nagyon ritkák, általában nagymenőek, nagy a szájuk , állandóan az anyagi helyzetükkel jönnek, első második randin már meg akarnak csókolni, mindjárt szexet siettetik és társai, úgy érzem nagy szerencsém van hogy végre egy ilyen férfival találkoztam aki abszolút nem ilyen.

Mennyire félhetek, mennyire kelendő egy ilyen férfi?

2018. jan. 25. 21:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Mármint attól félsz, hogy lecsapják a kezedről?

Örülj inkább, hogy veled ismerkedik, és ne aggódj fölöslegesen. Teljesen mindegy, hány lánynak tetszik még.

2018. jan. 25. 21:30
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem nem ritkák, én több ilyen férfit ismerek, mint az általad leírt nagymenőket.

Szerintem kelendőek, bizonyos érettség és életkor felett már nem elsősorban azt keresi az ember a másikban, hogy tökéletes arcbőre, kockás hasa stb. legyen, hanem igazi társat keresnek. Én személy szerint sokkal inkább meg tudnék nyílni egy ilyen hétköznapi, visszafogottabb, intelligens férfinek, mint aki csak a bmw kulcsait lóbálja és azt hiszi, hogy ettől a nők a karjaiba dőlnek.

2018. jan. 25. 21:31
 3/26 anonim ***** válasza:
75%

Az, hogy te úgy vetted észre, hogy az ilyen férfiak "nagyon ritkák, általában nagymenőek, nagy a szájuk , állandóan az anyagi helyzetükkel jönnek, első második randin már meg akarnak csókolni, mindjárt szexet siettetik és társai", az szimplán csak annyit jelent, hogy pont ugyanazok a pasik jönnek be, mint az átlagnak.

Rengeteg olyan férfi van, mint akivel ismerkedsz, csak általában a csendességük és aranyosságuk miatt semmi veszik őket.

2018. jan. 25. 21:33
 4/26 A kérdező kommentje:
3. Ez nagyon meglepett mert én nem ezt látom és szerintem egy normális nőnek pont az ilyen visszafogottabb kedves férfiak jönnek be, nekem nagyon az ilyen típusú ami nyerő
2018. jan. 25. 21:35
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Félni esetleg attól lehet, hogy nem színjáték-e az, amit leművel - és majd kiderül, hogy egy az egyben ugyanolyan, mint az említett nagymenők. Résen kell lenni, mert hihetetlen színészkedésre képesek a pasik akár csak egy csókért is. Ha jó emberismerő vagy, az mindenképpen előny.
2018. jan. 25. 21:37
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
Nem túl kelendőek, nyugodj meg. :D
2018. jan. 25. 21:38
 7/26 anonim ***** válasza:
69%

#4: Ilyen típusú voltam. Szökő évente volt egy olyan lány, akit ez megfogott. Jó pár nő talált szimpatikusnak, aranyosnak, intelligensnek és hasonlók, amik alapján repültem is a barátzónába. Amióta megváltoztam és bunkóbb, nemtörődömebb lettem, sokkal több lány jönne össze velem.

Az a helyzet, hogy tényleg rengeteg ilyen férfi van. Ők azok, akik egy idő után megkeseredettek lesznek, mert nem értik azt, hogy normálisan viselkednek, mégsem kellenek senkinek. És az ismerősi körömben is azt látom, hogy az ilyen srácok sorban koppannak. Elméletileg rengeteg nő ilyen pasikat keres, gyakorlatilag észre sem veszik őket, mert a csendességük és aranyosságuk miatt az égvilágon semmivel sem tűnnek ki a tömegből.

2018. jan. 25. 21:39
 8/26 anonim ***** válasza:
60%

"és szerintem egy normális nőnek pont az ilyen visszafogottabb kedves férfiak jönnek be"

De azért annyira nem, hogy tegyenek is értük valamit... a többségük inkább összejönne a másik véglettel, mint hogy ő is kezdeményezzen :D

2018. jan. 25. 21:40
 9/26 A kérdező kommentje:
7. Tuti rossz típusú nők az eseteid.....
2018. jan. 25. 21:40
 10/26 anonim ***** válasza:
41%
Kár ilyennel foglalkozni, hogy mennyire kelendő, ha a férfi olyan típusú, hogy szereti a nőket szédíteni, akkor teljesen mindegy, hogy visszafogott vagy “nagymenő”. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik, természetes tisztelet a kivételnek. Az idő úgyis megfogja adni neked a választ, hogy ez a férfi ki is valójában, addig is ne aggódj feleslegesen.
2018. jan. 25. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!