Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kelendőek az ilyen férfiak, van okom aggódni?
Ismerkedek egy visszafogott csendes aranyos intelligens férfival. Én eddig úgy vettem észre hogy az ilyen férfiak nagyon ritkák, általában nagymenőek, nagy a szájuk , állandóan az anyagi helyzetükkel jönnek, első második randin már meg akarnak csókolni, mindjárt szexet siettetik és társai, úgy érzem nagy szerencsém van hogy végre egy ilyen férfival találkoztam aki abszolút nem ilyen.
Mennyire félhetek, mennyire kelendő egy ilyen férfi?
Nem lehet az hogy csak ilyen visszafogott kedves aranyosnak gondolja magát közben nagyon sok baj van vele?
Az tény hogy nagyon sokszor találkoztam olyan férfival aki azt állította magáról hogy pont ilyen visszafogott kedves közben súlyos lelki problémái voltak. Féltékenységi roham teljes kisajátítás hiszti és társai
Nyugi, nem túl kelendőek. Bár a nők nagy része azt kommunikálja kifele, hogy ilyen férfit keres, de aztán ha talál egyet, akkor nagyon hamar jön a "nincs meg a kémia, nem érzem a szikrát" szöveg. Akit leírsz, az a tipikus "barátzónás" férfi. Jó barát, megbízható, segít ha kell, szándékosan soha nem bántana meg. Viszont hiányzik belőle az, ami miatt férfiként tudna rá tekinteni egy nő.
Illetve ahogy a példád is mutatja, akad olyan nő is, akinek bejön ez a típus, de sokkal kevesebb, mint ahány ilyen férfi van.
#9: Tehát, mivel nem vettek észre a nők, a rossz típusúak az eseteim? Ez nem túl logikus. Az sem, hogy az összes hasonló típusú ismerősöm sem kell senkinek.
"Nem lehet az hogy csak ilyen visszafogott kedves aranyosnak gondolja magát közben nagyon sok baj van vele? "
Ha a környezet szerint ez a helyzet, akkor nem.
A gyakori kérdéseken jelen lévő férfiak nem mérvadóak a való élet szempontjából. Lehet 10 kérdés is amelyet ugyanaz a pasi írt ki.
Igen, a való élet tele van rendes, normális férfiakkal, ahogyan bunkók is akadnak közöttük. Te már előre általánosítottál. Az igazság az, hogy az általad leírt férfi igen kelendő, de rendszerint nem felszínes nőre vágyik.
"A gyakori kérdéseken jelen lévő férfiak nem mérvadóak a való élet szempontjából."
Szexista :(
Egy ilyen férfi? Semennyire nem kelendő. Saját tapasztalat, hidd el kedves kérdező. A nők 99%-ának a bunkó, tapló paraszt pasi jön be, aki úgy bánik velük, mint a kutyával. Őket istenítik.
Nagyon kevés az olyan lány, aki tényleg értékelni tud egy NORMÁLIS férfit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!